Egy új androidos telefonon miért nem világít az értesítési led, ha email jön, facebooknak, messengernek stb értesítése, üzenete van?
Teljesen új telefon, alig van még rajta program.
Minden létező beállítás be van kapcsolva, hogy villogjon stb, wifi is beállítva, hogy ne kapcsoljon szét sosem.
Az értesítések előjönnek, ha lehúzom fentről a kijelzőt.
de maga a led nem villog, csak ha nem fogadott hívás, vagy sms van, vagy töltöm...
Bosszant a dolog, mert direkt ezért akartam értesítési ledes telefont, hogy ezeket lássam akkor is ha csak rápillantok a telóra.
Van erre beállítás,de eltérő lehet az enyémtől, illetve van külön app is amivel lehet a ledeket mindenféle dologra bírni,ha ez nem válna be.
Beállítások -> LED jelzőfény (4.4.x alap droid)
xiaomi mi 4c
olyan fura amúgy, mert ha bekapcsolom a wifit, egyik alkalmazás sem jelez, hogy valami történt.
aztán mikor megnyitom ráfrissít magára, egyből jönnek az értesítések, üzenetek stb...:(
amit írtatok, mindent végignéztem, és mindegyiknél e van kapcsolva maga az értesítés is, plusz a led értesítés is.
az ezer éves sony tipom mikor bekapcsoltam a wifit lelassult befagyott mint állat, de minden egyes program értesítéseit dobálta ki izomból, plusz ledet is villogtatta.
ez semmit nem csinál...bekapcsolom a wifit mint már írtam is, felcsatlakozik, kinn a jel, de egyik progi sem értesít, csak akkor ha külön belelépek..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!