Xiaomi redmi 3s prime problémák?
Ma érkezett meg a telefon, amit már nagyon vártam, és kissé csalódott vagyok.
Van pár kérdésem és remélem valaki tudja rájuk a választ.
1. Komolyan nem tudok saját háttérképet beallitani? Csak az alap hattereket engedi, pedig a kepeimnel kiirja hogy háttér beállítása aztán közli hogy a képet nem sikerült beallitani. Én vagyok a bena vagy ez ilyen?
2. SwiftKey billentyűzetet használok hozzá, és néha átváltja magától a témát. Előző telefonomnal eddig ilyet sose csinált. Ez most akkor mi?
3. Saját csengőhangot se tudok beallitani? Csak az alap kínai vackok vannak?
4. Messengeren küldtem hanguzenetet, amit visszahallgattam. Hát majdnem elsirtam magam... Komolyan ennyire f@s a mikrofonja?! Ennyi pénzért kaptam egy nagy kupac sz@rt??? Ennél még a Navon Mizum mikrofonja is ezerszer jobb volt. Kérlek, mondjátok hogy be tudom állítani hogy ne legyen doboz hangja. Vagy hogy telefonálás közben nem ilyen gagyi...
Nagyon el vagyok keseredve hogy esetleg mégsem olyan jó a telefon, mint ahogy mondják. Valaki, segítsen, könyörgöm!
Eustockrol rendeltem.
Persze hogy nem várok tőle sokat, csak azt hogy legalább tudja amit eddig a kis tok olcsó Navonom is tudott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!