Kínai mobilmárkákról vélemények?
Xiaomi teljesen jó, 100% ajánlom. A LeEco elsősorban kínai belpiacos, sok kínai app van rajta, részben a rendszerbe integrálva. A Meizu is minőségi, de valamivel a Xiaomi mögött van.
Azt érdemes tudni, hogy a legtöbb kínai telefonban nincs CAT20 LTE (800MHz), ezért a vidéki 4G mobilhálózaton lehetnek vele problémák - ahol 800MHz-es hálózat van kiépítve, ott nem lehet velük mobilnetre csatlakozni.
A Xiaomi Redmi 3S tudja ezt a frekvenciát is, a többi telefon tudtommal nem, de bármelyiknek a specifikációs táblájában le tudod ellenőrizni.
Minőségre nincs velük baj, többségében már fémházasak, jó képernyővel, ennyi pénzért """nyugati""" márkából nem kapsz ilyet. A kamera az árkategóriának megfelelő szökött lenni.
Nekem egy 2 éves, csak Kínában forgalmazott telefonom van. Kicsit gagyi a műanyag borítás, kicsit selejtes a képernyő, kicsit kellett hegeszteni a szoftveren, de még mindig megy (fénykorában 45e Ft volt). Ha itthon forgalmazott telefont veszel, 50e fölött, akkor nem lesznek ilyen bajaid sem.
Ha árban belefér, én a Xiaomi Redmi 3S-t ajánlom, a 3GB RAM-os verziót.
[link] ez itt elég jó árúnak tűnik. Az aksi jó, többi hardver is több, mint elég (nekem). Viszont akkor ha jól látom, ezen pont hiányzik az a freki (?)
LeEco Letv-n gondolkoztam még, brutál specekkel láttam persze többért. Az oldalon a vásárlói visszajelzés általában pozitív, viszont máshol hallottam már ezt is-azt is. Főleg túlmelegedést, kikapcsolást stb. És olcsónak olcsó, viszont azért még mindig több tíz k forint és azért szeretném meggondolni, mielőtt rendelek egyet. Aztán meg nem is tudom, hová fordulhatnék itthon, ha nem jó.
Ezeken van magyar nyelv egyébként, vagy legalább billentyű? És ha nincs, lehet rá tenni? Nem zavarna, ha esetleg full angol volna, de nem szívesen irkálnék hivatalos e-maileket ékezet nélkül.
Meizu M2 Note-ot használok egy éve.
Az égvilágon semmi baja, nem fagy, nem lassul, az egyik legjobban optimizált androidos telefonom, ami eddig volt.
És került 50 ezerbe, tavaly.
Én is eustocktól rendeltem, legjobb ár, teljesen megbízhatóak, csak általában hamar kifogy a készletük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!