Miert van mindenki annyira elajulva a Xiaomi, Meizu meg a tobbi kinai telefonoktol?
Ha a kérdező már eldöntötte, mire vágyik, akkor meg minek tesz fel kérdést?
Ha valaki, Sonyt, vagy Samsungot akar, akkor fizessen is érte, ott van az Árukereső - nézze meg, melyik bolt van közelebb és vegyen meg ott. Csak valami oknál fogva, ő marad a sajátos márkánál, viszont nem tud annyit költeni rá. Akkor meg az van, hogy vesz kínait, vagy nem. Sajnos meg kell húzni egy értékhatárt, ami alatt nem lehet venni iPhone-t (mert abban csak több éves modellt kap, használtan), Samsungot (ha abból újat kapna, az sem érné meg) és igen, ott a kínaiak tarolnak. Van aminél, már kínait sem érdemes venni, ha lemegy az ember, 20.000 Ft alá.
Úgyhogy fölösleges azzal jönni, hogy kínait nem kell, mikor abban az árban, csak azt kap.
(hozzáteszem, hogy számomra negatív, hogy a Meizu, külsőre az iPhone-t copyzza, jobban járna ha sajátos külsővel illetné a telefont. Ha én Meizu-t veszek, akkor tudom, hogy Androidos okostelefon van a kezemben és külsőre, nem egy iPhone másolat /igen, van egy Meizu telefon és a melegedésén - az is akkor van, ha kicsit nyúzom - kívül, más hátrányt nem tudok/).
Figyelj hát nekem is kinai van most :Honor s8
Szerintem jo de mindenkinek megvan a saját izlése
Nem kell leszolni a másikat
Egyébként kina az egyik legfejlettebb ipari ország és azért szerintem mondjuk énha olvasok egy kommentet ami nem tetszik akkor ignorálom
+ a kinai egyenlő = szar sztereotipia nem megfelelő mindenesetre
Fun fact: a xiaomi nem kinai, illetve mar mindent kinaban gyartanak ;D
(Assembled in china), szoval az iphone is kinai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!