Erdemes lenne kamu Iphone 6-ot venni? Mi a velemenyetek rola? Mennyiree rosszabb az igazinal?
Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 11:23
61/62 anonim válasza:
Istenem, mi a francért kell egymásnak esni ilyen idióta kérdéseoben, mint pl. iOS-Android. Mindkettőt(hármat a WP-vel) használtam már, nem is egy kategória. iOS-nek jobb a kezelőfelülete, átláthatóbb az e-mail, jegyzetek, naptár, Androidra bármit letölthetsz, bővebb a kínálat ilyen telefonokból, olcsóbb. Viszont előfordul 1-2 lagg, de szerintem egyik sem zavaró mértékű. Tény, hogy az iOS túlárazott, pedig nekem jobban tetszik, de jelenleg S6-om van, a pénz miatt. Ha átláthatóbbak lennének a fent említett dolgok, magasról verné az almásokat a laggokkal együtt is, de így nekem -akinek egy csomó e-mailt, jegyzetet kell írnia- az eppöööl lenne a megfelelő. Felesleges minden poszt alatt egymásnak ugarani
62/62 Trevor. válasza:
Minek kellett ezt kiemelni?
Nem olvastam el a hozzászólásokat, csak az első néhányat. A kérdésre válaszolva; nem érdemes kamu iPhone-t venni. De eredetit sem, mert iszonyatosan túl van árazva. Használtan vehetsz olcsóbban, akár garanciával is, ha neked mindenképpen alma kell. De sokkal jobb kínai telefont is kapsz az árán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!