Erdemes lenne kamu Iphone 6-ot venni? Mi a velemenyetek rola? Mennyiree rosszabb az igazinal?
Mit? Samsungot? Veehheheheheh! Koreai. Csak ha rágondolok, borzongok. Koreai termékek, a hideg kiráz.
Minden független teszt szerint az iPhone hét napjaink leggyorsabb telefonja. Szopi.
"én csak telefonálok vele meg netezek."
Mert igénytelen vagy.
Mi igénytelenség?!?!?! Az hogy egy 14 éves lány nem iphone 7-tel mászkál az utcán és nem a seggmutogatós mellvillantós képeket rakja facebookra?? Az hogy nekem csak azét van telefonom hogy telefonáljak? Mert mire is való egy telefon...arra hogy telefonálj? Pfhhh dehogyis.. ki az a hülye 14 éves aki telefonál egy telefonnal???
Igaz nem vagyok mérnök nem kell nekem csúcs telefon EZÉRT van samsungom. Tudok vele telefonálni (mert tudjátok erre való egy telefon) ? Igen. Ennyi elég nekem. Ti meg ne kössetek belém jó? Mert nem vagyok igénytelen csak nincs pénzem 200.000 forintos telóra.. és nem is kell nekem még ha ideadnák 50.000-ért sem...
260000 ezer, és ez csak a szolgáltatói ára.
Mondom, te az a kommentelő vagy, aki "Nem tudom megvenni, mert nincs rá pénzem, ezért szar!".
Te meg az a típusú vagy, aki nézzéte van erre pénzem, szóval máris jobb vagyok nálatok! Mi a baj azzal ha valakinek nincs rá pénze/más értelmesebb dologra költi? Nekem az első autóm nem került ennyibe, és? Dugd fel magadnak a drágalátós ájfonod (hacsak nem az a szokásos hazudozóálmodozó nethuszár tini vagy, aki csak mondja h van neki...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!