Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik lenne jobb? Iphone SE...

Melyik lenne jobb? Iphone SE vagy Sony Xperia XA?

Figyelt kérdés
Amire kellene, Sofascore, Flashscore, google translate, facebook és chat, twitter, shazam, fényképezés, netezés, zenehallgatás és telefonálás. Ami fontos, hogy jól kézre álljon, ne lassúljon pár hét után, ne akadozzon, ne faggyon le, ne egy óráig töltsön be egy appot.
2016. okt. 7. 19:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez alaphangon 12óra SOT.. mutass már egy androidost amelyik kibír ennyit?!
2016. okt. 8. 20:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem ne akard bemagyarázni hogy rossz az SE üzemideje. Használtam Redmi Note 2-t,Note 3 Pro-t is ezelőtt... van viszonyítási alapom.
2016. okt. 8. 20:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Az utóbbit azért említettem mert odaver jópár csúcs droidnak akksiban
2016. okt. 8. 20:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem akarok egésznap pötyögni rajta, amugy a Lamborghinibe van szivargyújtós töltô, meg a ràdió usb-je is tud telefont tölteni, ha arról megy a zene. Viszont szerintem napi 3-4 óra hasznàlat mellett nem hiszem, hogy kétszer kell tölteni. A lényeg, hogy ne akadjon, mint a mostani e4g-m.
2016. okt. 8. 21:21
 15/20 anonim ***** válasza:
2016. okt. 8. 21:36
 16/20 anonim ***** válasza:

#11-es Xiaomi Redmi 3-van és bírja... Jó nem mondom hogy nap végén nem kéri az energiát, de akkor is kiváló!

#14 Értem én hogy nem akarod nagyon használni... De akkor mi a fenének kell ilyen drága telefon? Fuck Logic

#15 szerintem ez a kép mindent elárul... Semmi terhelőt nem láttam az appok közt. És ezek is perceken át mentek mindössze. Lesúlytó :/

2016. okt. 8. 22:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Jólvan.. szarok rá mit gondolsz. :D De akkor sincs igazad
2016. okt. 9. 01:23
 18/20 anonim ***** válasza:
De szerintem itt zárjuk le ezt a témát. Nekem ehhez nincs türelmem... mert látom reménytelen vagy :D
2016. okt. 9. 01:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Fáj az igazság?

Nem tudom miért írnak itt az emberek, miközben nem is tudnak érvelni.... Vagy pedig nem is értenek hozzá és csak próbálják félrevezetni a kérdezőket? Hm.. van benne valami :/

2016. okt. 9. 09:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Végül Iphone SE lett, hanyagolom az androidot. Köszi a vàlaszokat!
2016. okt. 9. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!