Hi! Új telefont akarok vásárolni. Kettő telefon közt nem tudok választani: Iphone 5s vagy Sony xperia m5. Szerintetek melyik a legjobb ár érték aránnyal rendelkező telefon vagy melyik a jobb?
Hát az 5s én csak akkor vennék ha nagyon muszáj hogy iPhone legyen de akkor is inkább SE-t vennék akkor.
Az M5 kb 80k ha jól látom. Ezek közül mindenképp az M5 éri meg jobban, ennyiért őszintén szólva szerintem nem éri meg, ha azt is figyelembe vesszük hogy ennyiért van Nexus 5X 32GB, Mi4c, Redmi Note 3 Pro 32GB, sőt nem sokkal drágábban G4 is van.
#3-as, a Nexus 5X csak szoftveresen jobb, mivel Stock Android van rajta, de simán Marshmallow + a hardver = szerintem az M5 jobb nála!
Kérdező, a Sony-t ajánlom mindenképp, jobban ki tudod használni: hardver, kijelző, kamera, nyitott és testreszabható rendszer, bővíthető memória, nagyobb akksi, és persze sokkal olcsóbb. Az iPhone inkább csak divattelefon, ami a márkanév miatt a reális ár háromszorosába kerül, de közel sem tud annyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!