Elfelejtettem a mintát, tudnátok segíteni? Xperia SP
A tesóm elfelejtette a mintát a telefonján és már mindent kipróbáltam amit lehetett: flashtool-al ügyeskedni, hard reset/factory reset (nincs rajta recovery..), e-mailel nem lehet belépni mert se a wifi nincs bekapcsolva se a mobilnet, próbáltam ezt a *#*#7378423#*#* dolgot többször is de szintén semmi...
Van valami ötletetek?
Nehéz elhinni, hogy nem sikerült restelni. Kód, vagy az adott kikapcsolás -- vmilyen gombkombimációt lenntart módszer nem működik, elvégre a rendszer,a bootloader és a kernel mem lett piszkálva.
Prohardver xperia sp topic + XDA xperia sp threadje segít.
Sztem lehet resetelni fastboot módban, vagy valami, de ha neadjisten nem lehet, akkor van sonys újrarakós progi, vagy egy TWRP / CWM recoveryt felraksz.
Arra figyelmeztetlek, hogy Windows 7 alól próbálkozz, és tölts le minden szükséges drivert a telefonhoz.
Flashtool kellhet, asszem van valami Sonys program is, esetleg ez kellhet:
Bocs a sok idegen szóért, de azért remélem találsz megoldást.
Semmiféle ilyen dologról nincs szó!
Simán flashtool és komplett flash, "WIPE" részen
az összes pipát be és flashelés. Törli a teljes
telefont, beleértve a mintát is!
Persze lehet trükközni, mert végülis csak az user-
datát kell törölni, szétkaphatod a firmet, kiszed-
heted a sint, majd újra integrálhatod, így nem
flashel másfél gigát, de tovább tart és nagyobb
szopás, mintha a komplett flasth újrahúzod.
Sikerült! :D
Köszönöm szépen a válaszokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!