Milyen telefont válasszak?
Figyelt kérdés
Iphone SE és Samsung s6 edge az elképzelés. De mas is szoba johet. Max ár 130k2016. okt. 4. 19:35
1/8 anonim válasza:
OnePlus 3? Én SE tulaj vagyok, de így fél év használat után inkább azt venném :D
2/8 anonim válasza:
...de persze kizárólag a gyártó honlapjáról rendelve
4/8 anonim válasza:
Samsung S6 Edge.Nem vitaként,de az SE a Samsung mellett egy játék telefon mellesleg elég furán néz ki a kis kijelző és ahhoz képest a nagy keret.Tudásuk pedig nem kérdés a Samsung előnyére.
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, mivel tud többet az S6, de az Iphone SE amit tud, azt akadozás, lassulás és fagyás nélkül tudja, minden körülmények között. Ez elég fontos szempont lehet a választásnál.
6/8 anonim válasza:
S6-ot de a s7 ről néztem ma videót és csak lestem hogy miket tud szerintem az jobb most nem tudom hogy mennyi az ár különbsége de megérné várnod össze gyűjtened rá azt a pénzt ami hiányzik hozzá mert nagyon jó telefon
7/8 anonim válasza:
Mindenki nyugodjon le a pcsába
Az SE ben A9 chip van ami király.
A Samsung az is jó
8/8 anonim válasza:
#5 A Samsung is akadásmentesen fut és nem laggol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!