Milyen telefont válasszak?
Én a Google Nexus telefonokat ajánlanám, pl. Google Nexus 5X, de esetleg megvárhatod a új modelleket is, ha nem sürgős a váltás, mivel hamaros bemutatásra kerülnek.
A Nexus széria különlegessége, hogy az Androidot fejlesztő Google közvetlen szoftvertámogatását élvezi! Tiszta, jól optimalizált, megbízható és gyors, mindig naprakész rensszert futtat. Az Android referencia modelljei, tehát kimelelt figyelmet élvez a szoftverfejlesztői oldalról!
Helló,
Samsung A3 és A5 közül inkább az A5.
Sony Z5 és Z5 compact, bár ezek drágábbak.
Az LG-ket nem ismerem.
Ahogy előttem írták, a Nexusok is jók.
Ha csak itthon ismert markatol akarsz akk ink az m5ot vedd. Az a5rol en is halottam h akadoziky TULAJTOL HALLOTTAM. Ha az akadozik akk valszeg az a3 is...
Ha erdekel mas gyarto telefonjai is akk ezeket ajanlom: Redmi Noto 3Pro (nekem is ilyen van), rwsmi 3pro, M3 note 3/32, LeTv 1pro, LeEco Le Max 2, mi4s, g4, nexus 5x 32gb, vernee appolo lite
LG g4 esetleg?
Egyébként én a samsungot messziről kerülnének ilyen kategóriában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!