Iphone 6 wifi probléma?
Én nem hiszem, hogy hiba lenne...Amerikában, ahol hemzsegnek az iphonok, nem lenne igazán jó, ha 500 telefon wifi je nagy hatótávolságú lenne, és egyszerre működne. Inkább közelebb kell menni...
Az én Lenovom veszi a wifit 100 m ről is, a fiam iphonja jó ha 15 ről.
Milyen sávon? Mennyire nyúltatok hozzá a Wifi beállításához? Én egyszer tapasztaltam olyat, hogy nem talált meg egy hálózatot, de az a router úgy volt beállítva, hogy egy Magyarországon hivatalosan nem használható 5 GHz-es sávot használjon.
Ha másik telefonotokon minden ugyanúgy megy, akkor alighanem hardveres lesz a gond. Azt megpróbálhatod, hogy a telefonon a hálózati beállításokat helyreállítod, de ez (nyilvánvalóan) azt fogja eredményezni, hogy elfelejt minden Wifivel kapcsolatos beállítást, így az ismert hálózatokat is. Mindent állíthatsz majd be újból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!