Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefon vagy router problema?

Telefon vagy router problema?

Figyelt kérdés
Vasaroltam fel honapja egy Honor 7 lite telefont. Az itthoni wifit nem tudja fogni , azt irja ki hogy nincs internet elérés. Mikor megváltoztatom a jelszót a routeren akkor max fél óráig működik rendesen . Itthon másnak jó a wifi es nekem is jó máshol ! Probáltam már : repülőgép modot ki/be kapcsolni , hálozat visszaállítását , kézel hozzáadni , gyári beállítást visszállítani, router restartolást. Egyik sem segített max pici időre. Nem hiszem hogy a telefonnal lenne a baj mert amint mondtam mashol kapcsolodik a wifire es teljesen jol működik . Dlink DIR600 a router.

2016. szept. 7. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:

A ruterben milyen wifi protokoll vsn? FW upgrade van új a ruterhez?

Amit mndasz általában régi ruter szofter inkompatibilitásra utal

2016. szept. 7. 13:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem igazan értek ezekhez, hol tudnám ezt megnézni ?
2016. szept. 7. 13:16
 3/8 P.O.C. ***** válasza:

Ez router már egy nagyon régóta piacon lévő típus. Azóta nagyon sokféle telefon és Wi-Fi vezérlő jelent meg. Egy újabb firmware talán megoldja a problémát.

Innen tudsz leszedni firmware -t a routeredhez:

[link]

Ha nem oldja meg, próbálkozhatsz másik Wi-Fi csatornával. Vagy kapcsold ki a b/g/n módot, helyette legyen csak b/g. Esetleg állíts be gyengébb titkosítást.

Általában ezek szoktak beválni.

Más ötletem nekem sincs.

2016. szept. 7. 17:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Megpróbálom az az oldalt amit linkeltél, abba segítesz nekem hogy hogyan kell átállítani amit írtál? Azaz hol?
2016. szept. 7. 18:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Meg még annyi hogy hol kell letölteni ? Az oldalon nem igazán találom, neharagudj de nem igazán értek ezekhez a wifi beállítása is több órába telt
2016. szept. 7. 18:50
 6/8 P.O.C. ***** válasza:

Pedig elég világos. Letöltés fül, majd kiválasztod a router hardver verzióját, ami rajta van a router alján lévő címkén.

Utána rámész a letölt gombra a firmware -nél.

Még ami nagyon fontos, hogy semmiképp se olyan gépről csináld, ami Wi-Fi -n csatlakozik a routerhez, csakis vezetékes kapcsolttal szabad!

Sok sikert!

2016. szept. 7. 19:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Megvan , viszont nincs olyan kategoria ami nekem kell van :

Revision B1 B2

Revision B5

Revision C

Revision D

Viszont nekem B6 van irva a routeremre akkor ?

2016. szept. 7. 20:02
 8/8 P.O.C. ***** válasza:

Passzolok. Esetleg hívd fel a supportjukat, hátha ők tudnak valami okosat.

[link]

2016. szept. 7. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!