Mitől telik meg a telefonom memóriája?
Messenger, fb, viber-ezek vannak letöltve csupán. Ha fotózok, azokat nap végén google drive-ba mentem, telefonról törlöm a tárhely maitt. Van benne memóriakártya. Tegnap gyári beállítások visszaállítását csináltam, hátha annyi a baja, ez ment is ma délelőttig, és megint kiírja hogy kevés tárhely. Ismerős tanácsolta hogy töltsem még le a clean master-t meg is tettem de nem ér semmit..Mit tudok tenni ? LG k8...
köszi.
Ja bocsi most kerestem utána, látom a K8-nak nincs teljes értékü recoveryje, csak sima gyári reszetje. Azt is csinálhatod de előtte ments ki mindent mert a telóbol kitörlődik.
Gyenge nagyon ez a K8 sajnos.
Igen, nagyon gyenge. Azt hittem, hogy az alap igényeimet elbirja de nem, pedig a vodafone váltig állította :)
Köszi 🙏😊
" pedig a vodafone váltig állította"
Hehe, a hentesnél is úgy vásárolsz hogy adjon valamit ami jó neked, mindegy mi az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!