Mitől telik meg a telefonom memóriája?
Messenger, fb, viber-ezek vannak letöltve csupán. Ha fotózok, azokat nap végén google drive-ba mentem, telefonról törlöm a tárhely maitt. Van benne memóriakártya. Tegnap gyári beállítások visszaállítását csináltam, hátha annyi a baja, ez ment is ma délelőttig, és megint kiírja hogy kevés tárhely. Ismerős tanácsolta hogy töltsem még le a clean master-t meg is tettem de nem ér semmit..Mit tudok tenni ? LG k8...
köszi.
Kedves utolsó, 8gb!
Köszönöm a többieknek de nem tudtam beállítani 😔
8GB jó kicsi, lehet a cache tölti be. Van Recovery-d? Inditsd be és clear cache vagy valami ilyesmi.
Recovery: telo off, power és volum+ egyszerre, rezeg, elengeded, bejön a recovery menü. Elöször Clear minden, utána Factory.
Köszi, mindenkinek ment a zöld.
Azt hiszem, reménytelen eset vagyok. Nem tudom,miről beszéltek, annyira béna vagyok az ilyen elektronikus cuccokhoz, hogy borzalom. :(
Esetleg kérhetném még szájba rágósabban ezt a re-nem tudom micsodát, amit írtál, hogy miket nyomjak...?? KÖszi nagyon
Kikapcsolod. Nyomod egyszerre a Home, Volum+ és bekapcsolo gombokat, mikor rezeg elengeded az összeset. Bejön a recovery menü. Volum- gombbal le a cache-ig, power gombbal okézod.
Eddig sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!