Tud-e valaki ingyenes függetlenítő softwert, vagy esetleg kódot?
Figyelt kérdés
Alcatel One touch 282. A maszekok 2000 alatt nem is akarnak hallani . A telefont a Mamámnak vettem 2500 Ft-ért. 20-as és 30-asra kellene.2016. okt. 1. 11:26
21/22 Alain Delon válasza:
Szerintem meg pont fordítva van. Épp te használod fel a szegénységed arra, hogy másokat lenézz. Ahogy látom, ez a kérdés igazán nem is a telefonról szól.
22/22 A kérdező kommentje:
Nagyon téved mindenki, aki azt hiszi, pénzt szeretnék kunyerálni. Én csak egy kérdést tettem fel. Sajnálom, hogy ilyen sokan arra asszociáltak, hogy anyagi segítséget kérek. Nem vagyok cigány, nem verem át az embereket és nem kunyerálok arra hivatkozva, hogy bizonyos dolgokra nem futja.
Elég lett volna csak azt írni: NEM TUDJUK, NINCS.
2016. okt. 5. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!