Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tud-e valaki ingyenes függetle...

Tud-e valaki ingyenes függetlenítő softwert, vagy esetleg kódot?

Figyelt kérdés
Alcatel One touch 282. A maszekok 2000 alatt nem is akarnak hallani . A telefont a Mamámnak vettem 2500 Ft-ért. 20-as és 30-asra kellene.

2016. okt. 1. 11:26
1 2 3
 11/22 Alain Delon ***** válasza:
Az angol mennyire megy? Elvileg házilag ingyen is függetleníthető: [link] , Itt lehet a kódot kérni: [link]
2016. okt. 1. 21:05
 12/22 Alain Delon ***** válasza:
Vagy az mégsem ingyenes?
2016. okt. 1. 21:06
 13/22 anonim ***** válasza:

1. Ja nem ingyen, csak sajnálsz rá 2 ezer forintot. A kenyér sincs ingyen a boltban.

2. Kaptál is rá választ, másrészt ha annyira egyszerű a kérdés, akkor hogyhogy nem tudod te magad megválaszolni?

3. Gondolom ezt most csak azért írtad, hogy micsoda nagylelkűnek tűnj.

4. Ahhoz képest hogy nem szokásod, épp most kívántad hogy legyünk nincstelen rokkantnyugdíjasok akit cigányok vernek át.

2016. okt. 1. 21:29
 14/22 Alex Fly ***** válasza:
Nagy valószínűséggel ilyen nincs. A legolcsóbb variáción ha szerzel a muterodnak egy telenoros sim kártyát. Vann amikor ingyen osztogatják...
2016. okt. 1. 22:45
 15/22 anonim ***** válasza:

"aki ezen az egyszerű kérdésen fennakad, hát annak..."

Kedves kérdező, te vagy fennakadva rajta.

Már a kiírás előtt tapasztaltad hogy a megoldás fizetős.

", inkább elajándékozom egy rászorulónak a közelben."

De legalább függetlenítsd ki előtte, ne így add oda.

2016. okt. 2. 03:00
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítő válaszokat. A rosszindulatúak miért nem tudják visszafogni magukat. A problémám, hogy látássérült vagyok, elég volt jó pár weboldalt végigbogarásznom, mire kiderült, fizetősek. Sajnos a képernyőolvasóm nem olvas el mindent, mert a reklámok blokkolják a hasábokat.Amik ott vannak, az ismeretlen számomra.

Arra már rájöttem, kicsinyke HAZÁMBAN egyre többen utasítják el és lenézik a fogyatékkal élőket.Ahelyett, hogy örülnének annak, hogy egészségesek és kapnak, van munkahelyük.

Tévesen ítélik el a fogyatékkal élőket. Jellemző módon NEM KÉREGETNEK, NEM tarhálna( élve a kisebbség szavával).

Nem dobálhatják az ezreseket , csak azért, hogy kövessék a napi technológiát.. Nekem egy 15 éves telefonom van, amit gyakorlatilag nem is tudok kezelni, csak azért van,hogy elérhető legyek.

Sajnálom, hogy már többségben vannak az érdektelenek.

2016. okt. 3. 08:52
 17/22 A kérdező kommentje:
Elképzelhető, hogy SIM kártya cserével olcsóbb, de azt elfelejtette a okos válaszadó, hogy akkor az ismerősöket is valahogy tájékoztatni kell., ami köztudott sincs ingyen.
2016. okt. 3. 09:10
 18/22 Alex Fly ***** válasza:
Számhordozás?
2016. okt. 3. 11:52
 19/22 anonim ***** válasza:

A kérdező pedig elfelejtette hogy itt csak válaszokat tudunk adni, a problémáját viszont maga kell hogy megoldja, nem háríthatja át a felelősséget.

Szóval itt mi nem tudjuk hogy mire gondol, a kérdésből indulunk ki, nem ismerjük a szociális és egyéb körülményeket, beállítottságait.

Ez általában bejön, a kérdezők türelmesen feldolgozzák magukban a kapott infót, esetleg segítenek pontosítani további részletekkel a kérdésben szereplőeket illetően.

Aztán vagy sikerül testreszabott megoldást találni, vagy nem, vagy alkalmazza az itt begyűjtötteket, vagy sem.

De sajnos vannak olyan kérdezők, akik azt gondolják, hogy a válaszadóknak kutya kötelessége a kérdés alapján olyan választ adnia, amire ő a kérdés írásakor gondolt, legyen az bármi is.

A gyakorlat viszont az, hogy mi itt nem vagyunk sem gondolatolvasók, sem mágusok, nem tudunk befolyásolni olyan körülményeket, amelyeket a kérdező sem tud, bármennyire is okoz neki csalódást. Válaszadóként azzal próbálunk másoknak segíteni, hogy a kérdésben felvázolt problémára az általunk ismert lehetséges és általunk megvalósíthatónak vélt megoldást adjuk válaszul.

Az elképzelhető, hogy ami nekünk megfelelne, az a kérdezőnek nem, ezt mérlegelnie kell.

Ehhez gyakran elegendő annyi, hogy köszönöm a válaszokat, de az anyagi vagy egyéb más lehetőségeim nem teszik lehetővé, kár hogy így alakult. Vagy: Igen, gondoltam ezekre az alternatívákra is, de elvetettem, mert szerintem nem ér annyit az egész. Esetleg: Igen, elkövettem azt a hibát hogy megvettem egy 30-as telót pedig 20-as simem van, ám a függetlenítésre nem tudok áldozni, ez is nagy ár nekem egy olyan telefonért, amit nem tudok használni.

De mindezek sem változtatnának a mostani helyzeten. Az itt kapható támogatást olyanképpen lehet elképzelni, mintha egy koncerten a színpadon állna, mi pedig a színpad előtt tolakodnánk. És ott fent állva közénk akarna ugrani. Tőlünk max. azt várhatná hogy lebeszéljük erről, de el senki nem kapná.

2016. okt. 3. 11:57
 20/22 A kérdező kommentje:
Nekem nincs problémám a normálisan válaszolókkal szemben. Nekik meg is köszöntem. Nekem csak azokkal van bajom akik lenézik a SZEGÉNYEKET. Sajnos egyre inkább ez a TRENDI!
2016. okt. 4. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!