Apple iPhone 7 Plus vs Samsung Galaxy Note 7?
Helló,
A Note 7-t le tudod ellenőrizni IMEI-szám alapján ezen az oldalon:
megmondja, hogy a hibás szériából van-e.
Egyébként mindkét telefon csúcskategóriás, a neked fontos dolgok alapján válassz. Pl. ha sokat használsz vezetékes fülhallgatót, akkor az iPhone 7 nem jó. Ha jobban tetszik az ívelt kijelző és fontos, hogy kézírással jegyzetelhess, akkor a Note 7 a jó.
Sokat hallgatok zenét, de mivel a vezetékes füleseim 2-3 hónap alatt szétmennek, így egy bluetooth-os fülhallgatót mindenképpen szerzek.
Maga a telefon fizikailag a Note 7 felé húz a rendszer meg az iPhone irányában. Ugye az IOS gyorsabb, optimalizáltabb és egy iPhone kisebb eséllyel is megy tönkre. A note 7-ben meg van fájlkezelő, ami nálam nagy plusz meg az üzemidő se mellékes. Volt már iPhone-m most felsőkategóriás android telóm van. Igazából nehéz a döntés. Decemberbe tervezek váltani és szerintem végül az dönt, hogy mennyi pénzem lesz.
A Note 7 egyértelműen jobb
(Jót mosolyogtam az apple -t dicsőítő szavakon, mivel ezek már 2016-ban egyáltalán nem reálisak. El ne hidd hogy jobb az ios mint az android)
Kérdező el kell döntened,hogy neked mi számít,mi fontos.Ha a felhasználói élmenyt nézzük akkor a Note7 a legjobb persze még ott a kamera,kijelző,S pen és még lehetne sorolni miben jobb a Samsung...Az első szériás Note7-et pedig már elöttem leírták,hogy lehet kizárni.
Viszont,ha neked az számít,hogy 0.1mp gyorsabb legyen a telefonod,amit az életbe észre sem veszel akkor ved az Iphone-t.
Az Iphone7 csak az Iphone6/6s képest tud többet!
Alapból az a pár tized másodperces különbség nem számít, de hosszútávon nő ez a diferencia. Meg az androidot karban kell tartani. Most hosszabb távra kellene telefon egy 4 évre legalább. Tapasztalatom alapján erre az iPhone jobb.
De cáfoljatok meg, ha tévedek.
Helló,
Ésszel kell használni mindegyiket, akkor nincs velük gond. Ha teleszemeteled fölösleges meg mindenféle gyanús appokkal, akkor mindegyik lassul.
iPhone-nál ne felejtsd el, hogy csak iTunes-zal tudsz rámásolni dolgokat, nem tudod USB-vel a gépre dugni és Windows Intézővel böngészni a mappákat. Plusz az NFC-funkció is korlátozva van (csak Apple Payre használható).
Nézzél videókat mindegyikről, mire venni akarsz, szerintem mindegyiket ki fogják vesézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!