Iphone 6s plus, vagy Samsung galaxy note 5?
Ti melyiket választanátok, és miért? Mindenképp ezek közül szeretnék választani, és nem újonnan venném, hanem használtan.
Az iphone 1 éves, a samsung fél éves, mindkettő gyárilag független, karcmentes, satöbbi, lényegtelen. Melyiket vennétek meg a kor és a tudásuk alapján?
Illetve, ha az fontos, mindig samsungjaim voltak, sose használtam még iphonet, de most nagyon 'győzködnek' vele.. a samsungban a megbízhatóságot szeretem, de az iphoneról csak annyi infóm van, hogy nagyon 'kötött' a használata.
Előre is köszönöm a válaszokat.
én iphonet vennék (mondjuk ha 7plus vagy note7 lenne Note7-et választanám)
Csak arra figyelj, hogy ne 16gb vegyél...
Illetve csak addig kötött amíg nem jailbreakelsz utána azt csinálsz amit akarsz (és a legjobb buli, hogy bármikor visszateheted a gyári cuccot így ha garanciális nem veszik el)
Nem kell hallgatni senkire. A győzködések mögött mindig a győzködő érdeke áll és nem a tiéd. Próbáld ki mindegyik lehetőséget és amelyik jobban tetszik aszerint válassz. Így nem bánod meg később.
Ilyen telefonok esetében gondolkozz el az újon. Mert ki tudja hogy használták és mennyit gyötörték a használtat. Az hogy karcmentes csak a külsőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!