Ios-t szeretnem vissza állítani az Apple telomon?
Figyelt kérdés
Van egy Iphone telom és magától felrakta a 9.3.4 és ios-t, de nagyon gyorsan merül tőle a telo az előtt nem volt rá példa ha rámegyek hogy"összes tartalom beállítás törlése" akkor az ios is vissza állítódik az akkor vásárolt állapotba ?2016. szept. 26. 19:27
11/18 A kérdező kommentje:
Youtube természetesen tiszaban vagyok vele hogy meríti, de regén mondom jobban bírta megmerem tippelni 2x jobban bírta az akku + nem is használom lecsukott képernyőnél is merül lassan hat ez mi?? és be is van kapcsolva az Alacsony toltettsegu mód is :(
2016. szept. 26. 20:10
12/18 anonim válasza:
Lecsukott képernyőnél is merül, hisz akkor is vannak folyamatok, illetve mobilhálózattal is tartani kell a kapcsolatot. Az is lehet, hogy Youtube alkalmazás legutóbbi frissítése nem sikerült jól. Ha hirtelen kezdte el a merülést (frissítés után), akkor valóban esélyes, hogy valami nem oké vele, ebben az esetben a restore-nak meg kell oldania. Egyébként nem írtad, hogy mikori a készülék, 2-3 évesen már az akku is veszt a kapacitásából (nem mindig írja ki ezt az ilyen-olyan alkalmazás).
13/18 A kérdező kommentje:
kb 1.5 evés szóval nem az lehet a baj de ugy mondom neked hogy se wi-fi se mobil net se semmilyen dolog nincs bekapcsolva sőt meg a effektek-et is kikapcsoltam meg mindent elkövettem háttérben való frissítés off stb.. de meg így merül ha nem piszkálom pedig mondom előző ios-el ha nem piszkáltam akkor max 2-3% ot merült most meg simán lemerülne csutkára egy idő után
2016. szept. 26. 20:20
14/18 anonim válasza:
Ha nem használva is durván merül, akkor először próbáld meg újraindítani, és ha ez sem jön be, restore. De utóbbival jó sietni, mert nem lehet tudni, hogy meddig írja még alá az Apple a 9.3.5-t, utána csak iOS10-re tudsz restore-olni...
15/18 A kérdező kommentje:
Na szerintem az lesz hogy felfrissítem 10-esre aztán visszaállítom 9.3.2-re ha tudom, csak nem 4-esre
Ez idő alatt meg szerzek egy USB-t hozza amivel vissza tudom állítani mert az megsemmisült sajnos aztán majd kiderül hogy jobb lesz e a helyzet vagy ugyan olyan marad
2016. szept. 26. 20:24
16/18 A kérdező kommentje:
Akkor 9.3.5-re
2016. szept. 26. 20:25
17/18 A kérdező kommentje:
Amúgy észrevettem hogy ha laptopra osztok netet akkor lassabban merül a telefon mint ha csak simán nem használnám ez mi?????? Internetmegosztáshoz ugye kell mobil net + adatmegosztás + bluetooth és tovább bírja az aksi mint ha szimplán nem használnám és minden opció meg a wi-fi is ki van kapcsolva WTF ????? Valaki valamit ? na ilyenkor mi a teendo ???
2016. szept. 28. 19:46
18/18 anonim válasza:
#17 ez eléggé hihetetlen! Én ha hotszpotot csinálok egy óra alatt lemerül a telóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!