Ios-t szeretnem vissza állítani az Apple telomon?
Sajnos ezt buktad vagy felfrissítesz amíg tudsz vagy használod azt.
[Amúgy én sem értem, hogy ennyi év alatt még senki nem rakott össze olyan progit ami ezt megoldaná]
Kérdező: ez furcsa, de akkor biztos a készüléken volt már egy ideje a 9.3.4. Várj néhány napot, javulni szokott a helyzet (vagy backup után restore-olj 9.3.5-re).
iOS10 nem tudom, hogy mehet egy 5/5c-n, de 5s-en gyorsabbnak tűnik, más kérdés, hogy ott iOS9 óta a hatékonyabb Metal API-n keresztül megy a grafikus felület, nem OpenGL-en.
#3: azért nem raktak még össze ilyen progit, mert az Apple aláírása szükséges ahhoz, hogy a firmware-t telepítse a telefon. RSA-t pedig konkrétan lehetetlen megtörni, nagyobb esély van arra, hogy Apple-től megszerezzék a kulcsot.
Beállításokon belül Akkumulátor "alkalmazás" mit ír, mi használta az akkut?
Pl így lehet visszaállítani: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!