Milyen telefont ajánlanátok?
#1: Az S6 azért 100 felett van még jóval és speciel 150-ért láttam. Azért nem mindegy...
#2: Hát az iphone 5s azért már elég régi és a kamerája is elég rossz...
De azért köszönöm az ötleteket várnám a többi választ is:)
8 megapixeles, tök jó képeket csinál. Persze van ennél újabb, de szerintem még mindig versenyképes. Nézzél tesztképeket, szerintem sok mai 100 ezer körüli telefont kenterbe ver, pedig 3 éves konstrukció.
Nem akarom bántani az Androidot, de szerintem ebben az árkategóriában egyik sem veszi fel a versenyt az iPhone-nal.
Hát ezeknek a kritériumoknak (nem Apple vonalon) a Galaxy S7 felel meg. Csak az kb. másfélszer ennyi. Igaz, hogy fél év után egy lassú, állandóan lefagyó használhatatlan hulladék lesz, de a kamerája kétségtelenül penge.
Mondjuk itt jegyezném meg, hogy egy kamera nem feltétlenül a megapixelek számától jobb vagy rosszabb, sokkal többet számít a CCD meg a lencsék, de azt bajosabb nagy betűkkel kiírni a terméklapra. Mondjuk elsőosztályú módja a parasztvakításnak, és ezek szerint működik is.
Sajnos rajtad elég nehéz segíteni: igényeid vannak, de nem akarsz a zsebedbe nyúlni. Egyikkel sincs baj, csak a kettő együtt patthelyzetet szül.
Nézegettem már telefonokat és találtam olyanokat amik tetszenek (jó a kamerájuk ÉS az áruk is) de gondoltam megkérdezem hátha valaki tud olyat mondani amit még nem néztem.
Most szóba jöhetnek: Galaxy A3 (2016) , A5 , esetleg: S6 vagy sony M5... Szóval igenis vannak jó kamerájú telefonok 150 alatt is. Amúgy meg tudom hogy mit szeretnék és szerintem a telefonok amik 100-150 ft felett vannak annyira túl vannak árazva a tudásukhoz képest (iphoneok vagy felső kategóriás samsungok - s7) hogy nem éri meg megvenni őket mert max 3 év után úgyis tönkremennek. Szóval még ötletek?:)
A 3 év még nem is rossz. Mondjuk ha kibírja három évig, akkor kiszámolva egy 200 ezres telefon napi 180 forintba kerül. Annyi mint egy automatás kávé.
A baj az, hogy a Samsungok kb. fél év után belassulnak, állandóan lefagynak, használhatatlanná válnak. Sajnos nem egy ismerősöm járt így, és nem csak az olcsó Samsungokkal.
Eleve nem vagyok egy Android-párti, de ha már droid, akkor legalább HTC. Esetleg LG. De a Samsung az tényleg a legalja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!