Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok...

Milyen telefont ajánlanátok az alábbi feladatokra?

Figyelt kérdés

Munkához használnám:

- Telefonálásra (5-10 hívás, max. 1 óra/nap beszélgetéssel),

- Autós közlekedéshez GPS-ként (max. 30-40 perc/nap),

- Képek készítésére (akár 150-200 kép/nap, nagy felbontással; gyakran mobil fény/vaku használattal)

- E-mailek kezelésére;

- Mobil internet megosztásra (munkaterületen laptop mellé), nem folyamatosan, csak a szükséges mértékben a cég szerverének eléréséhez;

Igények:

- Megbízható, üzembiztos működés.

- Strapabíró akkumulátor (a fenti használat mellett se nagyon kelljen napközben tölteni, de ha kell, akkor gyorsan lehessen)

- Előnyös, ha az akkumulátora cserélhető.

- Könnyű kezelhetőség, jó rendszerű jól átlátható kezelő felület (magyar nyelv).

- Az elkészített képek azonnali kezelésének (elnevezés, átnevezés, forgatás, körülvágás, ...) lehetősége, közvetlenül a kép elkészítése után.

- Jó lenne, ha képgalériában egyszerre több mappát is lehetne használni.

- Kézbesimuló, könnyen fogható kialakítás;

- A képernyő átmérője ne legyen nagyobb ~4,5"-nál.

- Esetleg legyen hangfelismerő funkciója (magyar nyelven).

Korábban androidos Samsungot és windowsos Nokia-t is használtam. Az androidos megbízhatóbbnak, könnyen kezelhetőbbnek tűnt és talán több applikációt is kínáltak hozzá, ezért inkább azt preferálnám, de minden javaslatot (érvet és ellenérvet) köszönettel veszek, mert nem vagyok hozzáértő.

2016. szept. 3. 09:18
 1/2 anonim ***** válasza:

"- A képernyő átmérője ne legyen nagyobb ~4,5"-nál."

Sajnos ezzel rengeteg telefont szanáltál. Szinte mindegyik nagyobb, mint 4,5. Nem nagyon vagyok Apple párti, de a iPhone SE-vel tehetnél egy kört.

Ha már Android, ez nem tudom mennyire lenne jó, de csak ezt találtam neked:

[link]

Persze akad még bőven okostelefon, itt vannak a kijelzők, ár és akkukapacitás szerint sorolva az Androidos okostelefonok:

[link]

2016. szept. 3. 14:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a javaslatodat és a linkeket.

Igen, tudom, hogy a képernyő mérete behatárolja a lehetőségeket, de 5" képernyőhöz értelemszerűen nagyobb telefon méret is adódik, ami már nehezen kezelhető lenne számomra, mert több tárgy van munka közben a kezeimben, amiket folyamatosan felváltva használok.

2016. szept. 6. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!