Ios vagy android jobb jelenleg?
Azért,mert neked nem fagyott le az Iphone 6 az nem azt jelenti,hogy másnak "olyan jó" talán a legszarabb széria az Iphone-ok között és tedd össze a kezed,hogy a tiedé még nem szart be!
Ezen meg nincs is mit megmagyarázni!
1. Érdekes nézzük meg azt is mennyi hiba van a Samsungnál vagy a felrobbanó telefon az nem számít xd ?
2. Az a 2 százalék aztan tényleg sokat számít 79-81 mégha az lenne hogy 50-81 akk azt mondom oke de ez kb semmi
De am nem vitatkozok veletek
1. Az androidos telefonok ugyanolyan drágák mint az iPhone Kb egyforma a tudásuk embere válogatja hogy neki mi jön be
2. Az emberek úgyis megfogják venni az iPhone-t mert jo a marketing , lehet szidni miatta az apple-t de piszok jol csinálják meg kell hagyni mindkettő igaz amit leírtam ha valaki nem ért vele egyet az egy elfogult P,cs mondhatjátok hogy enis az vagyok csakhogy én nem szidtam az androidot ahogy az iPhone-t sem mert nincs olyan hogy jobb hanem olyan van hogy mindekinek más tetszik mivel nem vagyunk egyformák hála az égnek :D
Tudod van olyan amiről tényleg el lehet mondani hogy jobb. És az S7 majdnem mindenben jobb mint az Iphone 7.
Abban viszont egyetértünk hogy azt apple piszok jó marketingben. Tudja hogy kell a laikusoknak eladni a konkurációt nézve gyengébb, ennek ellenére gyengébb mobilt.
Hát elég szomorú hogy saját vásárlóit palizza át a nagy "innovációval".
Bár nem vacak, de tényleg eléggé túlárazott az iPhone, elvégre 70%-ban a márkanevet kell megfizetni! Bár a hardvertől független rendszer miatt nem lehet egy kalap alá venni, de mégis, speckó leírás alapján ugyanolyan Androidost harmadáron lehet kapni, és bizony hiába hardverfüggő a rendszer, mégis manapság már a középkategória alja is eléggé erős ahhoz, hogy gond nélkül fusson, ráadásul ha jól is van optimalizálva, akkor egy rossz szó sem lehet a stabilitására. Aki mást mond, az vagy hazudik, vagy sosem volt Androidos telefonja, mert mindig csak az iPhone rózsaszín felhője mögött élt.
Persze sokan egyből azzal próbálnak érvelni, hogy az iPhone árában nagyon nagy szerepe van a hardvertől független rendszer bombabiztos stabilitásának, de ez azért is rossz érv, mert a WP is ugyanilyen, mégsem kerülnek a Lumiák egy vagyonba, teljesen reális, szinte mindenki számára megfizethető áruk van! Jó, tudom, csak iOS vs. Android a téma, de ellenpéldának muszály volt felhozni!
29#-es azért bírom hogy az a bizonyos atombiztos rendszer amiért ki kell fizetnünk egy vagyont tapasztalataim alapján nem is olyan jó. Rengeteg ismerősöm van akinek szoftveres problémája volt és ezért kellet visszaküldeni az iphone-t.
Maradjunk annyiban hogy nem rossz telefon, de nyithatott volna 32gb Ipohone 7, 120ezer ft-ért és akkor azt mondom jó vétel. Így nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!