Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ios vagy android jobb jelenleg?

Ios vagy android jobb jelenleg?

Figyelt kérdés
Csak mert gondolkozok hogy iphone se-t vegyek vagy s6ost.Szerintetek melyik a jobb?

2016. szept. 25. 17:40
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
23%
ki az aki zenét tölt le? :S ott a spotify
2016. szept. 26. 08:33
 12/45 anonim ***** válasza:
60%

Nekem droid, mert az alap fájlátvitel is elég bonyolult tud lenni iOS-en. Elkészítek pl egy dokumentumot, de azt nem a készülékre menti hanem online. Aztán más program meg nem fért hozzá és hasonlók.

Eddig csak előnyét láttam a droidnak, iOS-nél olyan értelmetlen falakba ütköztem, hogy csak pislogtam.

Ami meg a stabilitást illeti az is kb olyan, mint az akku formázás az sem tud kikopni a sok tájékozatlan ember miatt. A droid sem az az akadozó gány rendszer már, és már az a kimondottan erős hw sem kell hozzá.

Viszont az iOS-t sikerült újraindítanom többször is egy játékkal.

Szóval kb egál ezen a téren.

Ami az iOS-ben tetszik, hogy a prioritások kezelése jobban van megoldva, mint droidnál. Ott a háttérfolyamatok lelassíthatják a telefont, iOS-re ez nem jellemző.

2016. szept. 26. 10:02
 13/45 anonim ***** válasza:
15%
Mondjuk üknagymamám még zenét tölt le, képzeld el ő nem használj a sporify-t ,mert képzeld rajtad kívül másféle emberek te sz.rencsetlen
2016. szept. 26. 11:58
 14/45 anonim ***** válasza:
37%
https://www.youtube.com/watch?v=SbmgV7Oyp0w ennyit az ifosról, lehet, hogy sokáig támogatják a rendszert de ha már megszűnik a támogatás kuka, droidra még ottvannak a CM modok amelyek nem biztos, hogy jobbak mint az eredeti de mindig a legfrisebb droidot rakhatod a készülékedre
2016. szept. 26. 12:15
 15/45 anonim ***** válasza:
51%
Android sokkal jobb
2016. szept. 26. 18:30
 16/45 anonim ***** válasza:
49%
Nekem meg aki azt mondja,hogy az Ios hú,de stabil az hazudik!A főnököm Iphone 6-ja úgy fagyott le elöttem egy egyszerű fényképezésnél azt sem tuda mi van!😂😂😂
2016. szept. 26. 21:06
 17/45 anonim ***** válasza:
38%
Hát képzeld nekem is 6om van es még soha nem fagyott le olyan érdekes hogy az ilyen sztorikat mindig olyanok mondjak akiknek életükbe nem volt iPhone-Ja ;)
2016. szept. 26. 21:16
 18/45 anonim ***** válasza:
31%
Nem is szívesen használnék hosszútávon ilyen túlárazott vackot :D elég nekem ismerősöknél látni.
2016. szept. 26. 21:33
 19/45 anonim ***** válasza:
84%
Én iOS párti vagyok. Volt nekem is Android operációs rendszerem (telefont), végülis meg voltam vele elégedve, de úgy gondolom, hogy inkább nem pártolok el az iOS mellől.
2016. szept. 26. 21:36
 20/45 anonim ***** válasza:
65%
Na most akkor csak egy kérdésem van ha nem használsz túlárazott vackot akkor milyen telefont használsz :O ugyanis az összes androidos csúcs telefon ugyanennyi :D Ja hogy te nem ennyiért veszel telefont hanem olcsóbban értem gondolom akkor te megvagy elégedve az olcsóbb androidos telefonnal és en ezt elfogadom csak kérlek ne terjeszd a hülyeséget mert neked teljesen megfelel az olcsóbb androidos telefon egészen addig amig a kezedbe nem veszel egy úgynevezett túlárazott vackot androidból vagy iphone-ból és igen nagyot fogsz majd nézni hogy az addig istenített olcsó androidos telefonod mekkora egy hulladéknak fog érződni ;)
2016. szept. 26. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!