Samsung galaxy s7 vagy Iphone 7?
Leírom miben jobb az S7 az Iphone 7-nél.
Jobb kamera
Jobb anyaghasználat
Szebb kijelző
JACK
Vízálló, nem cseppálló
Jobb üzemidő
Bővíthetőség
Nagyobb RAM mennyiség
És hogy ellenben miben jobb az Iphone 7 az S7-nél
Valamivel gyorsabb. (Egy app 1.5 sec helyett 1.4 sec alatt jön be.)
Kb ennyi
Jaja.Használtam 3 hétig Galaxy S7 Edget,aztán váltottam vissza gyorsan iPhone 7-re.
Első bekapcsolásnál beakadt,aztan hard reset. Utána jó volt egy ideig. Microlaggok a főmenüben, értesítési központot lehúzva...elég sok helyen-nem annyira zavaró,de ha egyszer észreveszed,zavarni fog. Továbbá eléggé sok alkalmazás összeomlást tapsztaltam,a 3 hét alatt.
Kijelzője szép,de azért eléggé élénk,túlszaturált képe van, a valósághoz képest.iPhone LCD panelje sokkal realisztikusabb.
Kamerába szerintem az iPhone mindig is jobb volt,kivéve a látószög terén,de szerintem nem olyan vészes dolog ez.
Mindkettő telefon vízálló,szóval ez szerintem mind1 is(iPhone 7 cseppálló,de eléggé jól bírja a vizet a tesztek alapján).
Gyorsaságra az i7 a nyerő,majdnem 2x olyan gyors(nem csak benchmark alapján,hanem alkalmazások megnyitásakor is. Youtubeon nézd meg. 1.40 vs 3valamennyi perc volt,már nem emlékeszek).
Kb.ennyi.
Még a Samsung akkuidőbe jobb.De a sima i7-hez viszonyítva,az i7 Plussal nincsenek tapasztalataim,de ott kb.ugyanannyi lehet az üzemidő.
Végül: döntsd el hogy melyik rendszer jön be.Személyreszabhatóság kell?Hajlított kijelző?-Galaxy S7.Hozzáteszem hogy 1-1:5 évig kap támogatást,utána semmit nem kap.Addig is,amit kap,több hónapos elcsúszásokkal kapja meg.
Ha megbízhatóság,sokáig tartó támogatottság kell,és az hogy tartsa az árát a telefon.Az iOS kicsit zártabb,de nem nagy probléma ez szerintem.Ha akarod akkor jailbreakeled és a személyreszabhatósagnak csak a fantáziád szabhat határt.Ha ezek kellenek neked,akkor válaszd az iPhone 7-et(128 vagy 256gb-os változatban.nekem 128gb-os i7;128gb-os iPad Air 2-m van,emellé 200gb-os iCloud tárhelyet bérlek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!