Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 7 milyen színt ajánlotok?

Atika153 kérdése:

IPhone 7 milyen színt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szerintetek fekete vagy arany iPhone 7est vegyek? Nem bírok dönteni.

A feketével az a baj, hogy alig látszódik az apple logó és a telefonok többsége fekete, de viszont az tetszik benne ha ki van kapcsolva akkor összeolvad a képernyővel (,mert az eleje fekete).

Az arannyal az a baj, hogy nem olvad össze a képpel.

Van egy arany iPadam is

Ezen imformációk alapján szerintetek melyiket válasszam?

2016. szept. 24. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Értem, hogy mire gondolsz. Miért nem veszel space gray-t? Az átmenet a fekete és az ezüst között.
2016. szept. 24. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezek alapján válassz egy Samsung s7 edge-t :DD Amúgy szürke.
2016. szept. 24. 19:43
 3/11 |Orfeusz| ***** válasza:
100%

MI hogy tudhatnánk jobban, hogy NEKED melyik tetszik?

Vagy akkor tedd fel a kérdést a Szépség és divat kategóriába.

4/11 anonim ***** válasza:

19:32

nincs space gray 7-es, matt fekete és fényes 'kozmoszfekete' (jet black) van

Én feketét vennék a helyedben. Kit érdekel, hogy nem látszik az Apple logó? Úgyis tok lesz rajta, lol.

Én majd matt fetekét veszek 2 hónap múlva ha lejár a mostani előfizetésem, + ilyen tokot hozzá: [link] szerintem így elég jól néz ki.

5/11 A kérdező kommentje:

Köszi #4

Nekem is egyébként a kozmoszfekete tetszik a legjobban, de ezért nem akarok 126 gbet venni.

2016. szept. 24. 19:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy matt feketét irtál bocs :D
2016. szept. 24. 19:47
 7/11 anonim válasza:
100%

Már ne is haragudj, de ez egy kicsit idiótaság, hogy így választod ki milyen színű legyen. Én nem az alapján választottam ki milyen színű legyen az IPhone-om, hogy mennyire látszik rajta az Apple logó hanem az ízlésem szerint.

De a lényeg: Amelyiknek jobban tetszik a színe, úgyis látszik, hogy IPhone.

2016. szept. 24. 19:57
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Szégyeld magad hogy 7-est veszel.. Az tiszta fos .. Nekem 6 van de még ha milliomos lennék se venném meg max 2.-nak...
2016. szept. 24. 20:02
 9/11 bp1985 ***** válasza:
53%
A lényeg, hogy mindenki lássa az almát rajta, nem az, hogy milyen szinü..
2016. szept. 25. 07:20
 10/11 anonim válasza:
46%
Szerintem mindenképp jobban jársz, ha a 126GB-os verziós veszed. Mostmár 4K-s videót vesz fel a telefon, így jóval hamarabb telni fog a tárhelyed is. Ha tegyük fel elutazol hosszabb időre, tegyük fel 1 hétre vagy éppen nyaralni mész, szerintem te is jobban örülne, ha nem telne meg rögtön az első 3 napban. Nem piszkálódásképp írtam, hanem segítségképp.
2016. szept. 26. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!