Milyen Iphone-t ajánlotok nekem és mekkora tárolóhellyel?
Most fogok váltani Androidról, szóval nekem minden teljesen új lesz rajta. Milyet érdemes venni? Nektek milyen van?
Ja és miben más a használata mint pl egy Samsungnak?
Hát igazából csak az operációs rendszer más, a használata nem annyira más szerintem, annyi hogy nincs a kijelző alján 3 gomb csak 1. De nem fogod hiányolni őket, a multitaskingot a home gomb 2x lenyomásával érheted el, a vissza gombot pedig mindig meg fogod találni a kijelzőn.
Sok androidos haverom nyomogatja a kijelző alján lévő nem létező vissza gombot. :)
Am nekem 6s em van, de szerintem a 6 sem rossz (és ugye olcsóbb), ha a kisebb méretet kedveled akkor meg ott van az se. Mindenképpen 64Gb os telót vegyél mert szerintem a 16Gb s nagyon kicsi.
#1 hát én bizony hiányolom a gombokat és nem is nagyon szeretem az SE-t, az androidom többet használom, pedig 2 éves és nem felső kategóriás volt a maga idejében sem, de még mindig jobb a kijelzője, mint az SE-jé
SE kicsi, túl kicsi netezésre, és olvasásra is, viszont gyors és csak ritkán fagy le (tudom, tudom, az iphone olyat sose csinál)
mondjuk, szép képeket csinál és a nincs olyan kiegészítő, amit nem lehet megvenni hozzá
16 GB kevés, nagyon
appok drágák
ha megtehettem volna a válogatást, amikor meg kellett vegyem a telefont, akkor xiaomi-t vagy samsung s7-et vettem volna
6s vagy 6s plus és tárhelyen egyáltalán nem szabad spórolni. Ugyebár nem bővíthető és nagyon bekorlátoz. 64gb-ban kell gondolkozni.
(Bár én nem vennék iphone-t szerintem szörnyen túlárazott és semmivel sem jobb mint bármelyik felső kategóriás androidos telefon. (felső kategóriás androidos készülékeket használok, nem lassulnak, nincs semmi bajuk))
1 hónap és itt a 7 és a 7plus/pro(hivjátok ahogy akarjátok) mostmár ne vegyél "régi" iphonet. Min 64gb.
Nekem egy 6S plus van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!