Mi a véleményetek a Samsung Note 7-ről?
Igen, én is ezt gondolom, hogy a piac legjobbja most. A konkurens az iphone 7 Plus nem túl nagy szám szerintem.
MM gyors meg minden, de nincs benne olyan plusz. ami miatt bennem lenne ez a "kell, de most" érzés. Pedig az IOS rendszert jobban szeretem.
Egy phabletre ne mondjuk már, hogy túl nagy...
Egy tengeralattjáróra se mondjuk, túl vízes.
Én kicsit csalódtam benne. Note 5-m van és semmi olyat nem hozott a 7-es amitől dobtam volna egy hátast.
Oké, gyorsabb lett, de úgy alkalmazásonként 0.2 másodpercel? Kamerája is jobb, de az se annyival, hogy nekem most szomorkodnom kéne. Iris scannert sose használnám. 64 giga alapból az jó dolog, de nekem a 32db is fullosan elég. 3-5 giga mindig szabad, pedig televan játékokkal, zenével, képekkel etc, és az 50gb felhő is ott van.
Vízállósága is oké, de én nem lennék bátor vízben sűrűn használni.
A karcállósága az romlott..:/
Hmm.
Ami kell nekem belőle az a Vulcan api, és az s pen-el a gif készítő funkció.
Remélem az andorid 7-el megkapom őket ^^
Ó a note 4 az más teszta. Arról még az 5re is érdemes váltani.
Amúgy nálam (note5) 60%on áll a RAM ugyan úgy 4gb
1.5 áll rendelkezésre. Ez tökéletesen elég mindenre. Ha mindent megnyitok, akkor se laggol be :D
Állandóan kikapcsolt meg újraindult, lefagyott. Ez a három történt felváltva egymás után vagy egyszerre. Volt mikor újra sem akart indulni, bekapcsoláskor ilyeneket írt ki:
A képek a netről vannak, nem én csináltam, csak szemléltetést szolgálják.
De mióta visszaállítottam gyárira recovery módban, azóta minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!