Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5S vagy MS Lumia 950?

IPhone 5S vagy MS Lumia 950?

Figyelt kérdés

A 2 telefon közül melyik jobb?

Azt tudom, hogy WP-re nincs túl sok alkalmazás, de igazából nem annyira zavarna.

Az 5S-el az a bajom, hogy nagyon kicsit és vastag. Külseje nem igazán tetszik.

Áruk nagyjából egyforma ahol néztem 3500ft volt a küldönbség.

2016. szept. 23. 14:07
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Ezek után nem teljesen értem a kérdésed. Win 10 Mobile tetszik jobban, minden alkalmazás elérhető rá, amit használni akarsz (ez a fő érv Win10 ellen), Lumia 950 felel meg jobban mind küllem, mind méret szempontjából... Akkor voltaképp mi is a kérdés?:)
2016. szept. 27. 21:49
 32/39 anonim ***** válasza:

Amúgy ja?

Ha nem zavar hogyha kiadnak egy sikeres alkalmazást droidra/ios-re akkor az valszeg nem fog megjelenni winphonera. Kb úgy ez az egyetlen hátránya a winddows-nak. Nyugodtan vedd meg.

2016. szept. 28. 07:08
 33/39 A kérdező kommentje:
Igazából eddig is tudtam nagyjából, hogy ez a legfőbb hibéja a WP-nek, bár erről nem is a WP hanem a program fejlesztők tehetnek. igazából az lett volna a kérdés lényge, hogy van-e SOKKAL jobb telefon mint a wp ennyi pénzért. iPhone 5s külseje egyszerűen (számomra) borzalmas. Android meg nem igazán kell. És ott a kínálat jobb, de egyszerűen utálom az androidot. Már fél éve a lumia 950-re vágytam, de nem mertem megvenni, mert mindenhol olyan emberek írtak róla kommentet akik soha nem használták, amolyan android fanboyok. De akik használtak vagy még mindig használtak WP-t soha senki nem szidta.
2016. szept. 28. 15:16
 34/39 anonim ***** válasza:
Szóval ha droid nem kell, iphoneból még nincs ebben az árban akkor mi is kérdés? :DDD
2016. szept. 28. 16:52
 35/39 A kérdező kommentje:
Má semmi. Veszem a 950-et. Hardvere mire elég még? Elég ahhoz, hogy egy darabig ne akadozzanak rajta a dolgok?
2016. szept. 28. 16:56
 36/39 anonim ***** válasza:

"Már fél éve a Lumia 950-re vágytam, de nem mertem megvenni, mert mindenhol olyan emberek írtak róla kommentet akik soha nem használták, amolyan android fanboyok"

Fél éve még olvashattál róla meredek dolgokat, mert konkrétan félkészen adták ki. Remélem kirúgták a döntésért felelőst, mert ekkora blamázst rég látott a mobil ipar. Azóta folyamatosan jöttek ki hozzá az updatek, használhatóvá vált a telefon. De nem véletlen, hogy támogatott készülékeken jóval később kezdték el teríteni a Windows 10 frissítést, mint hogy a 950 megjelent...

"hanem a program fejlesztők tehetnek"

Nem, erről a befektetők, döntéshozók "tehetnek". Tulajdonképpen teljesen logikus döntést hoznak, hisz alacsony piaci részesedés miatt nem érdemes ugyanannyit invesztálni a platform* támogatásába, mint Androidéba és iOS-ébe. Piaci részesedés 1% körül-alatt van, alkalmazás fejlesztése meg ugyanannyi (sőt, UWP-ben járatos fejlesztőt már csak platform* fiatal kora miatt is jelenleg nehezebb találni, mint Android vagy iOS terén tapasztaltat).

*: Windows Phone 7 megjelenése óta valójában már 2-szer nyomták meg a reset gombot, Windows 8.1-ben Windows RunTime, Windows 10-ben UWP néven hoztak be egy jelentősen megújult a programozási modellt, emiatt lehet(ett) újratanulni a dolgokat.

"Hardvere mire elég még? Elég ahhoz, hogy egy darabig ne akadozzanak rajta a dolgok?"

Bőven. Egy megfelelően optimalizált alkalmazással nem lesz gond, szar munkát meg mindenhol lehet végezni.

Szóval, még egyszer: ha alkalmazások körül minden elérhető rá, amit akarsz, és Lumia 950 a legszimpatikusabb ebben az árkategóriában, nyugodtan válaszd azt.

2016. szept. 28. 18:00
 37/39 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék, hogy YouTube alkalmazás van WP10-re?
2016. szept. 29. 16:25
 38/39 anonim ***** válasza:
Sok youtube alkalmazás van csak egyik sem hivatalon. De van pl tubecast, explorer for youtube stb. Áruházba beírod hogy youtube és sokat fog kiadni
2016. szept. 29. 17:55
 39/39 anonim ***** válasza:
Egy google termék sem érhető el hivatalosan mobil Windowsra. De Youtube-ból van több nemhivatalos is, ahogy az előző is írta.
2016. szept. 29. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!