"a Lumia 950 ellen szól még érv a WP-t leszámitva?"
Okostelefonok legfontosabb jellemzője, hogy milyen operációs rendszert futtatnak - ugye ez teszi az "okosságot" a dologba. Ha a Windows 10 Mobile-lal ki vagy békülve, akkor hajrá, erős hardver, jó kamera jellemzi a 950-et. De tényleg nézz utána a Windowsnak, ha ennyire limitál a pénz, ne az legyen, hogy X évig egy olyan rendszerrel ragadj, amit amúgy gyűlölsz, vagy nem állnak rendelkezésre azok az appok, amiket használni akarnál.
#15: "az 5s már nem mai darab és ios10-re nem ajánlott lefrissíteni."
Ez a dolog honnan jött? Munkahelyi (fejlesztéshez használt) 5s-t lefrissítettem, és sokkal folyamatosabbak lettek az animációk. iOS7-tel nem volt ilyen jó a szubjektív sebességérzetem. Tapasztalatok alapján iOS9-hez képest Safari jobban spórol a memóriával. Én - amint kijavítják a kezdeti időszakra jellemző bugokat - biztosan lefrissítem a saját készülékem.
2016. szept. 25. 10:02
22/39 anonim válasza:
Kedves kérdezó! Akik jelenleg akik a lumia ellen voksolnak azok még a wp 8.1 es időszakot ismerik. Jelenleg a windows 10 et folyamatosan fejlesztik, jelennek meg az újabb alkalmazások. Tehát mindenképpen lumiát vegyél jobban megéri. Hidd el sokan vannak akik még soha nem volt a kezükbe egy windows os telefon de annélkül dumálnak. Egyedül ha a google alkalmazásait nem hiányolod nyugoddtan ajánlom a lumiát
2016. szept. 25. 10:29
23/39 A kérdező kommentje:
Igazából elképzelhető, hogy azt fogom venni. Az elejétől kezdve ahhoz húz a szivem. Az iphone 5s-nél igazából a sebbesség tetszett, de ott a külseje és mérete volt az ami gátolt benne. Android felé még mindig nem akarok menni. Volt az a oveplus 3, amit még elfogadtam volna, de ott meg az ára volt túl sok. igazából ne mvagyok az a legújabb app mániás, ha legalább azok vannak a wp10-nél, mint a pc-nél akkor az jó lenne.
2016. szept. 25. 14:03
24/39 anonim válasza:
"ha legalább azok vannak a wp10-nél, mint a pc-nél akkor az jó lenne."
UWP alkalmazások elérhetőek Mobile Windowsra is, de ha te pl Mozillára, Thunderbirdre vagy hasonló Win32 alkalmazásokra gondolsz, ezek nincsenek.
2016. szept. 25. 18:47
25/39 A kérdező kommentje:
Teljesen alap dongolkra. Skype, pár játék meg hasonlók. Nem kell nekem annyi hülyeség mint ami play áruházon van. Sok idő után találtam egy játékot ami tetszik, nem valami sz*r. Az alkalmazások amiket használnék azok meg biztosan vannak rá.
2016. szept. 25. 19:42
26/39 A kérdező kommentje:
És még egy olyan kérdsét, hogy most akkor van fm rádió vagy sem a lumia 950-en?
2016. szept. 25. 19:44
27/39 Gilicze Ferenc válasza:
80-90 ezer ebből 2db 735 kijön az legalább darabonként minimum 2-3 év . Nagyon stabil ,kiváló,kamera ,találtam egy gpst ami ofline is működik ,ingyen letölthető térképekkel . Plusz képernyő kivetitő funkció(én igy nézek filmet is . A windos 10 rendszeresen frisűl! Ha droid 5.5 -tel veszel egy telót az 2 év múlva is csak az 5.5-ös verzió lesz ! Egyébként igaz hogy pl a Pokemon Go nincsmeg widosos verzióban ,a Skyp,Viber ,Face minden mükődik rajta !
2016. szept. 27. 18:37
28/39 A kérdező kommentje:
A 735 újan drágább, mint a 950. Akkor inkább a 950. Jobb felbontású képernyő, több ram, jobb processor. Újabb.
2016. szept. 27. 19:07
29/39 anonim válasza:
A #27-es pont kinyögte a lényeget. Minden van ami kell, de az új dolgok nincsenek. Alap dolgokra tökéletes, de többet nem nagyon tud
2016. szept. 27. 19:36
30/39 A kérdező kommentje:
Hát az engem nem sokat zavar, hogy nincs pokemon go. Még inkább várok vele. 1-2 hónap múlva veszek vlmit. De eddig nekem a Wp10 nagyon tetszik. Már eddig is irtam, hogy nem érdekel az a sok alkalmazás mik a play trore-ban vannak. 90% szemét. Skype-ot használnám a legtöbbet. Meg netezésre kell. Nem midnenféle alkalmazásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!