Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 7 32 GB ezüst?

IPhone 7 32 GB ezüst?

Figyelt kérdés
Szerintetek megéri megvenni ezt a telefont?

2016. szept. 18. 17:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

17: Az ellent mondana a piaci törvényeknek. Egy ismerősöm a megjelenése után fél évvel S6-ot már olcsóbban tudott venni újonnan. Kivárt és jól járt. Meg ne a legdrágább lehúzós helyeket nézzed.

Mert nézzük konkurenciát összehasonlításképp. Mert hogy azt mondod csak az iphone tartja az árát. Note 1-et ami már 4 éves konstrukció még mindig lehet újonnan venni drágán és olcsóbban is (60e-90e ft) [link]

Használtan meg már erősen állapot és személyfüggő ki mennyiért árulja a holmiját. Az is személyfüggő ki mennyit hajlandó adni egy néhány éves telefonért és nem inkább kiad pár tízezret egy újért.

De mindegy is én nem kötekedni vagy okoskodni szoktam hanem kicsit visszaterelni a valóságba az embereket. Én is a piacból élek és jó is lenne ha úgy működne ahogy írod. De nem így mennek a dolgok.

2016. szept. 19. 21:09
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
A T-mobil meg hiába árulja végig magas áron ha később be lehet szerezni más forrásokból sokkal olcsóbban. Ha valaki tőled egyszer használtan meg akarja majd venni akkor csak kiröhögi a magas árat és ő meg megmutatja majd hogy hol a legolcsóbb és bizony lesznek sok tízezer forintos különbségek.
2016. szept. 19. 21:12
 23/23 A kérdező kommentje:
#22! Köszi a válaszokat! :) Nem is vettem kötekedésnek, azért írtam ki a kérdést, hogy tapasztalatból vagy esetleg tudásból eredő véleményeket kapjak válaszul! Úgyhogy köszi!
2016. szept. 19. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!