Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 7 32 GB ezüst?

IPhone 7 32 GB ezüst?

Figyelt kérdés
Szerintetek megéri megvenni ezt a telefont?

2016. szept. 18. 17:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
kedves #9! köszi a választ! az a baj, hogy nekem nem tetszenek a Samsung telefonok.. pedig tényleg nagyon jók.. nem vagyok iPhone- vagy Android-fan, de kíváncsi vagyok milyen egy iPhone, a sok Androidos készülékhez képest, amit eddig használtam (persze az egyik sem volt flagship, sőt még Samsung Galaxy sem). de ki tudja. lehet, hogy két év múlva meg pont fordítva lesz, és egy Samsungot szeretnék majd venni.
2016. szept. 18. 18:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok ismerem az Lg G3-at nekem a tapasztalatom,hogy elég jól melegedett,hamar merűlt az aksija és néha-néha belasult.Most Samsung S6-om és fényév a különbség minden téren szinte egy "felüdülés"!

Persze ezzel nem azt akarom írni,hogy S6-ot vegyél csak ezt tapasztaltam.

Ha az Iphone 7 tettszik és meg tehetted akkor vedd meg,hiszen a világ egyik legjobb telója és tartani fogja az árát,ha későbbiekben el akarod adni

2016. szept. 18. 18:31
 13/23 A kérdező kommentje:

#9. igen, azért is gondolkodom iPhone-ban, mert jól tartja az árát, és elfogadhatóbb áron adhatom el akár két év múlva is.

az S6 tényleg jó telefon, volt egy idő, amikor azt akartam, de annyira nem tudott megfogni, hogy végül az mellett döntsek.

2016. szept. 18. 18:34
 14/23 anonim ***** válasza:
#10 Bocs, teljesen korrekt a leírásod, de az ilyenek, hogy "Nem", utána annyit írnak csak, hogy ifos, meg vegyél vernee thor-t, vagy mi a fenét. Bocsi :/
2016. szept. 18. 18:36
 15/23 anonim ***** válasza:
50%

Az ártartásra egy telefonnál se pályázz mert sok mindentől függ.

Ha jobban akarsz járni akkor fél év múlva vedd meg. Vagy leghamarabb az ünnepek után. Már akkor olcsóbban fogják adni.

Amikor kijön majd az utódja akkor megint esik az ár. Ha már abbahagyják a gyártását akkor megint esik az ár.

Ezek minden telefonnál így vannak.

Utána amikor el akarod adni akkor a vevőd fog sírni hogy jajjj egy mikrokarc és nekiáll alkudni vagy otthagyja.

Vegyél hozzá egy drága tokot is ha egyszer el is akarod majd adni valami finnyásnak aki használtan is szinte új telefont akar.

2016. szept. 18. 21:59
 16/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha megveszed ezt a telefont hidd el jó telefont fogsz kapni ;)

Viszont egy szempillantás vetnék a One Plus 3-ra.

2016. szept. 19. 15:27
 17/23 A kérdező kommentje:
#15! Az iPhone-oknál nem hiszem hogy így van, ahogy írtad, mert amíg az iPhone 7 meg nem jelent, addig a 6s ugyanannyiba kerülty mint a 7 most.. tehát ez egy évig tartja az árát a szolgáltatóknál.
2016. szept. 19. 17:19
 18/23 A kérdező kommentje:
#16 szia!:) Köszi a tanácsot, megnézem :)
2016. szept. 19. 17:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem éri meg, mert 23.-án fog alapból megjelenni, ami azt jelenti, hogy az elkövetkezendő hónapokban lesz a lehető legmagasabb az ára (255ezer ft), szóval én inkább vennék egy 6s 64gb-ot 220 ezerért.
2016. szept. 19. 17:35
 20/23 A kérdező kommentje:

#19! a t-mobile-tól fogom vásárolni, ott pedig várhatóan állandó az ára, mert mint ahogy írtam korábban, a 6s eddig annyiba került, mint most a 7 (a t-mobile-nál)

köszi a választ!

2016. szept. 19. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!