Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 6s vagy iPhone7?

IPhone 6s vagy iPhone7?

Figyelt kérdés
Megjelent az iPhone 7, így a 6s ára lement, de nem tudom eldönteni melyiket válasszam. Még soha nem volt iPhone-om, ez lesz az első. Szerintetek melyiket vegyem meg?

2016. szept. 17. 12:23
 1/3 anonim válasza:
100%
6s, nekem is az van es az Iphoe 7 még nagyon draga, meg a 6s re is lejon a 7nek a rendszere ha frissited, a 6s jobban megeri egyenlore
2016. szept. 17. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

hát ha gyorsabb mobilt akarsz és vízállót akkor 7, a 6s sem lassú szóval azzal sem jársz rosszabbul.

Viszont arra figyelj hogy ha 6s akkor ne 16gb mert marad olyan 4-6 gigád szabadon

2016. szept. 18. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
6S nagyobb tárhellyel vagy 7 kisebbel. te tudod melyik éri meg. viszont ezeknek a telóknak (átlagosan!) 2 éves a ciklusuk. tehát most 6-ról váltanak az emberek 7-re, 6s-ről pedig majd 7s-re. én az újabbat venném.
2016. szept. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!