Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miben jó az iPhone?

Miben jó az iPhone?

Figyelt kérdés
Úgy értem mi az amiért érdemes megvenni? Miben jobb egy Samsung, Sony?

2016. szept. 17. 10:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%
Menőzhetsz vele (ja nem)
2016. szept. 17. 10:51
 2/17 A kérdező kommentje:
Engem a telefon tulajdonoságai érdekelnek nem az hogy menőzhetső vele!
2016. szept. 17. 10:53
 3/17 anonim válasza:
25%

Szia!

En azert szeretem,mert eros. Mert evekig is elvan nalam,ugy hogy nem romlik az allapota. Kb 4 eve vettem egy iphone 4s-t, es most csereltem le egy par honapja Iphone SEre. A 4snek meg mindig semmi baja nem volt,tokeletesen mukodott. Lehet,hogy draga az iphone,de en ugy vagyok vele,hogy egyszer megveszem,es utana hasznalom evekig. Nekem a kameraja is nagyon tetszik. Rengeteget fotozok,ezert ez fontos nekem. A belsoje nagyon eros,minden alkalmazas pikk pakk megy rajta,minden komlikacio nelkul. Nagyon jo,es hasznalhato telefon. Megeri az arat. Az androidot nem szeretem,sokszor volt vele problemam. A paromnak is Sony Z3at vettunk,es szinte kezelhetetlen volt a telefon. Magatol elt.

2016. szept. 17. 11:05
 4/17 anonim ***** válasza:

Miben jobb pl.:Samsung,Sony android rendszer,mivel nyitott rendszer nem,mint az Ios testreszabható,sokkal több "extrával" rendelkeznek és emellett köszönhető az Android 6-nak is ugyan olyan gyorsak és stabilak,mint az Ios persze most a csúcskategóriáról beszélek.

Az Iphone-t sokan az Ios végett veszik,mert több évig kapja a támogatást.

2016. szept. 17. 11:18
 5/17 anonim ***** válasza:

#4 Én a 6-ról eddig csak rosszakat hallottam, persze lehet szerencséd volt. Egyébként szubjektív dolog (mint már párszor írtam). Az, hogy zárt rendszer, az olyanoknak jó, akik szeretik biztonságban tudni a telefonjukat. iPhone-ra vírust szerezni sokkal nehezebb, App Store sokkal rendezettebb, és csináltak egy igényes alkalmazást a "zenéket a gépről a telóra" folyamathoz, nem csak áthúzod, mint droidon, oszt tső. Persze ez is szubjektív, én szeretem, ha valami meg van csinálva. Egyébként egyáltalán nem drágább az iPhone, mint pl a Samsung. Megnéztem, S7 250ezer volt megjelenéskor, iPhone 7 most (megjelenéskor) szintén 250, S7 Edge 280 volt, míg a 7Plus most 300. Szóval nem tudom, miért akadnak fent a droidfanok az árán.. Jah, és egyik legjobb tényezője, hogy nem robban fel! <3 4 éve használok iPhone 4-et (SE mellett), és egy LG Leont (nem régen vettem), és lazán hozza azt a szintet.

Igazából az a különbség, hogy iPhone többet gondolkozik, de stabilabb, míg droid gyorsabban betölt, de többször fagy le. Tapasztalat. SE meg teljesen jó. Bőven megéri.

2016. szept. 17. 11:26
 6/17 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Ezt a menőzést felejtsük már el! Nem oviban vagyunk (én legalábbis). Munkahelyen, üzleti életben presztízs miatt használható fel. Iskolában sajnos (szerencsére) nem tudom, mi a helyzet, arról nem tudok írni. De gyereknek nem is kell iPhone 7Plus.
2016. szept. 17. 11:30
 7/17 anonim ***** válasza:
Én meg az Iphone 5,Iphone6/6s-ről olvastam rengeteg panaszt.Akksi hibák,töltő hibák,kijelző hibák,chip hibák,valamelyikkel telefonálni nem lehetett,mivel az ember keze elárnyékolta az antennatSokat visszahívtak garancia időn belül is ezekben a készülékekből.
2016. szept. 17. 11:35
 8/17 anonim ***** válasza:
33%

ifos a buta agymosott emberek telója.

full elhiszik és bebeszélik maguknak, hogy csak az iphone birja évekig gond nélkül, megvanak magukkal elégedve, hogy 300+-ért megveszik azt a szart és nyomják rajta a facebookot insagramot és kb ennyi.

Ezeknek az igényeket egy 50ezres android is kiszolgálja évekig gond nélkül, de az nem menő, mamár a kis gyerekek is full cikinek tartja magát, hogy nincs ifosuk, a szüleiket támadják, gáznak tartják öket hogy nem veszik meg nekik azt a drága szart...

annyi 12 évest látni azzal a szarral, és ahogy kinéznek, hogy rosszul vagyok..

ebben jó az ifón, elpárologtatni az embéri értékeket, józan eszet.

szar az egész úgy ahogy van, lehet nyugodtan lepontozni, ti almafos zombik...

2016. szept. 17. 11:37
 9/17 anonim ***** válasza:
#8 Nem foglak lepontozni. Csak azt mondd el, hogy miért szar. Mert eddig nem sikerült. Azért szar, mert sokan veszik? Grat. Azért szar, mert van aki facebookra, instagramra használja? Grat. Egyebet tudsz mondani? S6/S7-et láttam már gondolkodni egy egyszerű műveleten... De nyilván az semmi, attól még jó, nem? A Nexus viszont teljesen jó. Android egy vírusos fagyástelep. Nem a Samsung, Sony, LG tehet róla. Nem is a Google. Hanem az, hogy nem lehet rendesen optimalizálni, annyira sok féle telefon van.
2016. szept. 17. 11:43
 10/17 anonim ***** válasza:

# 8

Van amiben egyetértünk, de az Iphone nem szar. Csupán túlárazott.

2016. szept. 17. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!