Miben jó az iPhone?
Szia!
En azert szeretem,mert eros. Mert evekig is elvan nalam,ugy hogy nem romlik az allapota. Kb 4 eve vettem egy iphone 4s-t, es most csereltem le egy par honapja Iphone SEre. A 4snek meg mindig semmi baja nem volt,tokeletesen mukodott. Lehet,hogy draga az iphone,de en ugy vagyok vele,hogy egyszer megveszem,es utana hasznalom evekig. Nekem a kameraja is nagyon tetszik. Rengeteget fotozok,ezert ez fontos nekem. A belsoje nagyon eros,minden alkalmazas pikk pakk megy rajta,minden komlikacio nelkul. Nagyon jo,es hasznalhato telefon. Megeri az arat. Az androidot nem szeretem,sokszor volt vele problemam. A paromnak is Sony Z3at vettunk,es szinte kezelhetetlen volt a telefon. Magatol elt.
Miben jobb pl.:Samsung,Sony android rendszer,mivel nyitott rendszer nem,mint az Ios testreszabható,sokkal több "extrával" rendelkeznek és emellett köszönhető az Android 6-nak is ugyan olyan gyorsak és stabilak,mint az Ios persze most a csúcskategóriáról beszélek.
Az Iphone-t sokan az Ios végett veszik,mert több évig kapja a támogatást.
#4 Én a 6-ról eddig csak rosszakat hallottam, persze lehet szerencséd volt. Egyébként szubjektív dolog (mint már párszor írtam). Az, hogy zárt rendszer, az olyanoknak jó, akik szeretik biztonságban tudni a telefonjukat. iPhone-ra vírust szerezni sokkal nehezebb, App Store sokkal rendezettebb, és csináltak egy igényes alkalmazást a "zenéket a gépről a telóra" folyamathoz, nem csak áthúzod, mint droidon, oszt tső. Persze ez is szubjektív, én szeretem, ha valami meg van csinálva. Egyébként egyáltalán nem drágább az iPhone, mint pl a Samsung. Megnéztem, S7 250ezer volt megjelenéskor, iPhone 7 most (megjelenéskor) szintén 250, S7 Edge 280 volt, míg a 7Plus most 300. Szóval nem tudom, miért akadnak fent a droidfanok az árán.. Jah, és egyik legjobb tényezője, hogy nem robban fel! <3 4 éve használok iPhone 4-et (SE mellett), és egy LG Leont (nem régen vettem), és lazán hozza azt a szintet.
Igazából az a különbség, hogy iPhone többet gondolkozik, de stabilabb, míg droid gyorsabban betölt, de többször fagy le. Tapasztalat. SE meg teljesen jó. Bőven megéri.
ifos a buta agymosott emberek telója.
full elhiszik és bebeszélik maguknak, hogy csak az iphone birja évekig gond nélkül, megvanak magukkal elégedve, hogy 300+-ért megveszik azt a szart és nyomják rajta a facebookot insagramot és kb ennyi.
Ezeknek az igényeket egy 50ezres android is kiszolgálja évekig gond nélkül, de az nem menő, mamár a kis gyerekek is full cikinek tartja magát, hogy nincs ifosuk, a szüleiket támadják, gáznak tartják öket hogy nem veszik meg nekik azt a drága szart...
annyi 12 évest látni azzal a szarral, és ahogy kinéznek, hogy rosszul vagyok..
ebben jó az ifón, elpárologtatni az embéri értékeket, józan eszet.
szar az egész úgy ahogy van, lehet nyugodtan lepontozni, ti almafos zombik...
# 8
Van amiben egyetértünk, de az Iphone nem szar. Csupán túlárazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!