Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miben jó az iPhone?

Miben jó az iPhone?

Figyelt kérdés
Úgy értem mi az amiért érdemes megvenni? Miben jobb egy Samsung, Sony?

2016. szept. 17. 10:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#10 És még mindig nem. Egy cég csinál mindent. Pl: optimalizálás, hardverek, szoftverek, oprendszer, ingyenes (és fizetős) felhő, áruház, és még sorolhatnám. Ellenben a Samsung: hardverek. Ezért drágább. Ráadásul az iPhone sokkal gyengébb hardverekkel éri el nagyjából azt a szintet, mint a droidok a legújabb, legerősebbekkel. Azért ennek az árát is elkérik. Szóval nem, nem túlárazott. Csak tudni kell, miért fizetsz annyit. Samungnál meg azért fizetsz, mert nagyobb képernyőfelbontás, erős hardverek, és sok hülyeség (pl Edge kiejlzője), aminek szintén elkérik az árát. Egyébként semmivel nem olcsóbb a csúcskategóriás Samsung, mint az iPhone-ok.

""A Telenornál már most a bejelentés pillanatában előrendelhető a Galaxy S7 edge és S7 69.990 és 219.990 Ft közötti árakon tarifacsomag függvényében (S7 listaár: 250e Ft, S7 edge: 285e Ft). Az első 20 megrendeléshez Gear VR szemüveget adnak ajándékba és a hivatalos márc.11-es piacrakerülés előtt 3 nappal, márc. 8-án kézbeveheti, aki márc.5.-ig előrendeli."

Azaz ugyanannyi volt megjelenéskor az S7, és 10.000 forinttal olcsóbb volt az edge, mint a 7Plus."

Magamtól idéztem, nem volt kedvem még egyszer leírni.

2016. szept. 17. 12:06
 12/17 anonim ***** válasza:

11 A Samsung S6-osom, kicsit több mint 1 éves. Sosem volt vele bajom.

Az asszony Iphone 5-öse, mér 4x volt szervizben. Tényleg minőség felsőfokon. =)

2016. szept. 18. 10:12
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 Nem tudom, mi a szart csinál az asszonyod azzal a telefonnal, de nekem iPhone 4 után SE-m van, és még egyik se volt szervizben. Soha. És teljesen jól működik...
2016. szept. 18. 10:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Igazából szerintem az Iphone tök jó telefon, bizonyos személyeknek, viszont szerintem az árcímkén lehetne bőven csökkenteni. A most megjelenő Iphone 7 32gb tök jó telefon lenne 120ezer forintért függetlenül itthon garival. Na annyit megérne :)
2016. szept. 18. 15:54
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Miért is? Samsung S7 250ezres megjelenési árával éppen megérte, nem?
2016. szept. 18. 16:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy az megérte. De ha már itt tartunk. Inkább egy S7 250ezerért mint egy Iphone 7 plus 256gb 370ért ;)
2016. szept. 18. 16:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Jah, hogy S7-et S7Plussal? Ráadásul 32gb vs 256? Értem.. Logikus vay. Nehogy S7 Edge S7 Plussal, mind a kettő 32GB legyen.
2016. szept. 18. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!