Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a samsung...

Mi a véleményetek a samsung galaxy s7 és s7 edge-ről? (lent)

Figyelt kérdés

Telefont szeretnék cserélni (jelenlegi: xperia z2). Nézegettem videókat, olvasgattam róluk, viszont rengeteg a pozitív és a negatív vélemény. Így nem tudom milyen telefont válasszak. Sony és a Samsung telefonokat preferálom. Nézegettem a hamarosan megjelenő xperia xz-t, de azt kilőttem, mert szerintem kicsit túlárazott. Érdewmes e várni a s8/s8 edge-ig <-- bár ezek valószínű 200E+ felett lesznek jóval, én meg maradnék a maximum 170E Ft-nál.

s7 -re rengeteg negatívumot olvastam, s7 edge-nél kevesebbet, viszont nem tudom mennyire jó dolog a hajlított kijelző..

Hogy miért váltok?

-a mostani már nem kap több frissítést

-a jack csatlakozója bekrepált, recseg-ropog-elmegy a hang (fülhallgató zene hallgatásnál)

-melegszik (töltésnél és programoknál)

- kell egy újabb :) (szeretem ha a telefonom a felső kategóriába tartozik és támogatott a legújabb frissítésekben, 2-3 évente cserélem)

ui.: régebben volt egy galaxy s1-em, de annak hamar akksi problémái lettek, utána a sony-ra esküdtem két db sony, de most kipróbálnám újra a samsungot

2016. szept. 16. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
S7 edgem van xperia z1 rol valtottam, eddig sonyaim voltak igy megkellett szokni a menüt de ez 1-2 ora alatt megvolt, (sonyeknal talan kezenfekvőbb logikusabban vannak elhelyezve a beallitasokban a dolgok pld nem az alkalmazasok alatt keresnem a hivasbeallitast pld ami nekem logikatlannak tűnik)sonyt nem vennek ujra a kijelző miatt főleg s7 edge 5.5 colos super amoled v mi a fene a sonye 5.1 -5.2 coll kopotnak tűnik ehhez kepest, akksi ideje az egy napra elegendő szufla van benne, a procija hűtött igy nem melgeszik, ill csak nagyon nagy terhelesnel erezni, gyorstöltest nem hasznalom de gyorsan feltölt anelkul is, a hajlitott kijelző nagyon szepen mutat de az üvegfolia felejtős max fólia, jo tokkal meg hasznalhato is mivel eszre sem veszem az oldalahoz hozzaerek akkor nem reagal a többi felület az idegesitő ezert jo egy jo tok ra kinabol par euroert meg is van, fenykepezője arra szavam nincs igen szep kepet/videot keszit, mesel az a kep, felvetel modokrol ne is beszelve, toachwizje jo ramhasznalatot megoldottak ugyh nsgyszerű ... nagyon megszerettem ezt mobilt nincs jelenleg olyan kedzülek amire elcserelnem ...
2016. szept. 16. 21:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2016. szept. 16. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Piacon a legjobb készülék az Iphone7 mellett.
2016. szept. 16. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Folyton valakinek muszaj megemlitenie az iphonet ha mobilrol van szo, iphonert azert nem adnak egy centet sem mivel ha lejar a tamogatas ra akkor kuka, nem lehet az alkalmazasokat frissiteni es igy hasznalhatatlanna valik az egesz keszülék, ill. Egy darabig engedi de utana kiirja, hogy mar csak ilyen meg olyan iosra engedi a frissitest, a droidra meg max feldobok egy CM et es megvan a legujabb verzió akar milyen keszülékre ... meg a pc-vel hasznalni abdroidot vagy iphonet az eg és föld, mennyivel egyszerűbb, hogy kidobja mint külső tarhelyekent mint programokon keresztül szenvedni, hogy hozza fetj az adataidhoz
2016. szept. 25. 22:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszaitokat.

Ma érkezik :)

2016. szept. 26. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!