Mi a véleményetek a samsung galaxy s7 és s7 edge-ről? (lent)
Telefont szeretnék cserélni (jelenlegi: xperia z2). Nézegettem videókat, olvasgattam róluk, viszont rengeteg a pozitív és a negatív vélemény. Így nem tudom milyen telefont válasszak. Sony és a Samsung telefonokat preferálom. Nézegettem a hamarosan megjelenő xperia xz-t, de azt kilőttem, mert szerintem kicsit túlárazott. Érdewmes e várni a s8/s8 edge-ig <-- bár ezek valószínű 200E+ felett lesznek jóval, én meg maradnék a maximum 170E Ft-nál.
s7 -re rengeteg negatívumot olvastam, s7 edge-nél kevesebbet, viszont nem tudom mennyire jó dolog a hajlított kijelző..
Hogy miért váltok?
-a mostani már nem kap több frissítést
-a jack csatlakozója bekrepált, recseg-ropog-elmegy a hang (fülhallgató zene hallgatásnál)
-melegszik (töltésnél és programoknál)
- kell egy újabb :) (szeretem ha a telefonom a felső kategóriába tartozik és támogatott a legújabb frissítésekben, 2-3 évente cserélem)
ui.: régebben volt egy galaxy s1-em, de annak hamar akksi problémái lettek, utána a sony-ra esküdtem két db sony, de most kipróbálnám újra a samsungot
Köszönöm az eddigi válaszaitokat.
Ma érkezik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!