Samsung Galaxy S7 Edge vagy Iphone 6s/plus?
Melyik telefont vegyem ?
Jelenleg iPhone 4-em van , nem lassú ,elboldogulok vele , de sajnos nincs rá frissítés , illetve a kamerája se a legjobb ezért szeretnék váltani.
Androidból nekem régen egy Samsung Galaxy Y volt , gyorsan merült és lassú is volt ezért váltottam.
Mindenképpen csúcskategóriás telefont szeretnék,amivel "minőségi" fényképeket lehet készíteni , és támogatva lesz még pár évig ha lehet indoklást is írjatok.
Köszi szépen . :)
További kérdés ,
Szeretném sokáig megőrizni a telefont és a legkisebb karcoktól is megóvni , ezért ha lehet küldjetek olyan tokot-kijelzővédőt ami tényleg jó .
#4 vagyok és a #6-nak...a cégnél ahol dolgozok csak Iphone-t használnak és elvétve volt olyan Iphone ami teljesen tökéletes volt a 4-6s-ig bezárólag!
A hibák az Iphone 4-nél a legtöbb esetben hangszóró problémak voltak a 6/6s kijelző,aksi és szoftverproblémák akadtak!
Szóval nem mind arany ami fénylik,de természetesen ez bármelyik mobilnál előfordulhatnak!
Kérdező lehet ez a videó megkönnyíti a választásod!
25 ok,hogy miért az S7-et vedd meg! :)
Ha a kamera a legfontosabb, akkor egyértelműen az S7-et válaszd. Jobb képeket készít (ez főleg rossz fényviszonyok között jön ki) és gyorsabban fókuszál, mint a 6s.
Ha fontos, hogy sokáig legyen szoftveres támogatás, akkor pedig iPhone. Bár Androidon ez nem annyira jelent problémát, mint iPhone esetén, mivel fragmentáció miatt a fejlesztők "kötelesek" támogatni a régebbi verziókat is, ha nem akarják a piac jó részéből kizárni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!