Huawei P8 lite-om van. Ahoz hogy instagrammra vagy facebookra képet rakhassak ki engedélyezni kell a tárhelyet. Mit kéne engedélyeznem az alkalmazásoknál?
Figyelt kérdés
Mikor kiírja hogy kapcsolja ki a képernyőfedvényt kiad egy csomó alkalmazást amit ki/be lehet kapcsolni. Tudna valaki segíteni hogy kapcsoljam ki a fedvényt és engedélyezzem a tárhelyet?2016. szept. 15. 20:11
1/2 anonim válasza:
Nekem is ilyenem van. Semmit, csak kidobja, h engedélyez/elutasít
Engedelyezed es kesz☺😃
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem utána még kidob 30-40 alkalmazást, hogy más alkalmazások felett futhasson e vagy nem, ezeket be lehet állítani hogy igen/nem de annak nagy jelentősége nincsen. De aztán kiírja hogy engedélyezze a tárhelyet és azt már nekem nem engedi, mert mikor engedélyezném ugyanúgy kidobja azt a 30-40 alkalmazást.
2016. szept. 17. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!