Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet emailt küldeni a...

Hogyan lehet emailt küldeni a telefonokra?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 20:45
 1/6 anonim válasza:
0%
speciális, szuper high tech idegen civilizáció által kifejlesztett készülékkel
2010. ápr. 22. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem email telefonra nem tudsz küldeni, csak telefonnal megnézni a postafiókodat
2010. ápr. 22. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Bizonyos tipusú telókkal lehet e-mailt küldeni/fogadni, de nem egy másik telefonra, hanem az illető által használt mail-szerverre. Onnan, ha az ő telefonja is tud e-mailt küldeni/"fogadni", vagyis van wap/internet elérése, akkor a készülékével is el tudja kérni/olvasni a szerverére kapott üzeneteket.
2010. ápr. 22. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
de tud e-mail-t küldeni, mert én is küldtem már. Nálam ott van az sms írásnál hogy e-mail és ott.
2010. ápr. 22. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
írni lehet, de az volt a kérdés hogy telefonra hogy lehet küldeni...
2010. ápr. 22. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:

21.23-as vagyok.

"Nálam ott van az sms írásnál hogy e-mail és ott."

Nálam is ott van.... :-)

De:

Ha odakattintasz, és elküldesz egy e-mail cím beírása után egy üzenetet, akkor a telefonod elküldi a mobilszolgáltatód rendszerébe, amelyik fel fogja ismerni, hogy egy e-levélről van szó, és az majd elküldi az illető e-mail címére, akár van telefonja, akár nincs.

Az én e-mail címem is be van állítva a telefonomba, de ez a e-címem legalább 5 évvel előtte már megvolt, mint a telefonom.

Mondok egy példát:

Ha van egy citromail-es, gmail-es... fiókod, azt egy számítógép és internet segítségével meg tudod nézni, írsz, olvasol.... ; A telefonodat be kell előszőr állítanod egy létező e-mail címhez, hogy azt kezelni tudja, vagyis a telefonod is el tudja érni a már régen elkészített email fiókodban tárolt üzeneteidet.

Vagyis:

Nem a telefonod az e-mail szolgáltatód szervere, a szolgáltató engedi a telefondnak, hogy a megfelelő beállításokkal (név, jelszó, megfelelő pop3- és smtp beállítások esetén) elérjed így is a fiókodat.

2010. ápr. 22. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!