Milyen megbízható jó telefonok vannak 100-110ér?
kár, hogy az SE 200 rugó + 20 rugó a biztosítás rá, alig duplája az árkategóriának
a 16 GB meg lószarra nem elég, az enyém ma közölte, hogy nem csinál több képet, mert tele van
16 GB SE 159 ezer forint
SE szinkronizál az icloudomba, de ugye frappánsan megoldotta az apple, mert csak wifin és kábelen
ha csak a gépre töltöm, akkor pápá neki az ájfelhőből is ugye az első szinkronnál
de nem volt kedvem előkapni a laptopot, hogy rádughassam a madzagot a bolt közepén, ahol voltam
--- még mielőtt kérdeznéd, azért van ez a szopatós telefonom, mert a másik opció, az S7 kétszer annyiba került amikor azonnal kellett egy független készülék az USA közepén és 800 dolcsit nem akartam egy telefonra költeni - ezt meg gondoltam eladom itthon, csak volt vele egy 3 hónapos hajcihőm, mire használni tudtam itthon, de ez egy hosszabb sztori - és így már nem tudom eladni csak kb jövő nyáron
iPhone SE 16GB: [link]
123 ezer Ft-tól kezdődnek a kínálatok! Persze van aki szereti biztosabb üzletekből beszerezni, ahol viszont drágább. A 16GB nem kevés, de nem is sok, én is a 64-es ajánlanám.
Nekem is SE-m van, szeretem is, de sajnos tényleg 110 ezer Ft-t felett van, tehát én a Nexus telefonokat javasolnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!