Sony Cedar J108i kaliberű gombos telefont lehet kapni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy legalább ilyen tudású telefont gombos kivitelben, megbízható márkában.
Köszi!
21/N
2016. szept. 6. 14:23
1/6 anonim válasza:
Samsung S5611, de elég nehezen lehet hozzájutni, ma már nem gyártanak normális gombos mobilt, ha egy nagyobb tudáu mobil kell, okostelefont kell venned, mi tart vissza tőle?
2/6 A kérdező kommentje:
az, hogy kicsi a kezem, és a legkisebb colos telefont is két kézzel tudom csak kezelni.
más felöl pedig irritál engem ez a tapicskolós dolog, nekem nem kényelmes.
2016. szept. 6. 18:46
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként meg se köszöntem a hozzászólásod! Szóval köszi, és a telefon tetszik! :-)
2016. szept. 6. 18:50
4/6 A kérdező kommentje:
Várom, a további válaszokat!
2016. szept. 6. 21:21
5/6 anonim válasza:
Helló,
Esetleg Nokia 230:
Kis "tapicskolós" telefonok közül megnézheted az iPhone SE-t (4 collos), ez 1-1 centivel hosszabb és szélesebb, viszont fele olyan vastag, mint a J108i.
J108i: 111mm x 49mm x 15,5mm
iPhone SE: 123,8mm x 58,6mm x 7,6mm
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ment a zöld! :)
2016. szept. 10. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!