Milyen telefont vegyek max 55 ezerért?
Huawei P8 Lite
vernee Thor
Samsung Galaxy J5
Sony Xperia M4 Aqua
Olvass utána ezeknek, hátha valamelyik megtetszik :).
Itt nézegesd, nagyjából minden Magyarországon kapható telefon ott van, és népszerűség szerinti listába rendezve.
Rengeteg találatot dobott ki ezen az oldalon:
(beállítottam arra a 4G frekire, ami Magyarországon is használható).
Mikben gondolkodsz? :D. Vagy nézzem meg én is s mondjam meg én melyiket választanám konkrétan?
Ha most vennék telefont én se adnék 55.000 nél többet érte. Többet nem akarom átérezni azt az életérzést hogy a havi fizetésem koppant s tönkrement, úszott 200.000 ft.
Tv. be volt egy adás pont erről hogy míg az óriások nem tudják merre újítsanak már, addig a kis kínai márkák 60,000-ért olyan ajánlatokkal zúdítanak ami egy átlag felhasználót minden szempontból kielégít.
Írd le mit akarsz venni te :D.
Én első ránézésre Xiaomi Redmi 3 vagy Motorola Moto X New XT1092 . nézegetném meg alaposabban.
Igazából P8 liteot néztem elsőnek annak az aksiját nagyon leszólták.
Most igazából tényleg a xiaomi(a redmi 3nak számomra visszataszító a hátlapja csak ezért nem választanám)
vagy most a honorokon gondolkodtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!