Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudnátok mondani olyan lencsét...

Tudnátok mondani olyan lencsét iPhone 6S-re, ami elmossa a hátteret?

Figyelt kérdés
Olyan kis lencsére gondolok, amit fel lehet csíptetni a telefonra. Ha lehet, akkor lehessen internetről rendelni. Találtam néhányat az eMAG-on, de nem nagyon ismerek márkákat, és gondoltam megkérdezem olyanoktól, akiknek van tapasztalatuk, mert a lányomnak lenne karácsonyra. Szeretne egyet, de ő nem sem ismeri az ilyen kiegészítő lencséket, csak az obiektíveket fényképezőgépre. Milyen márkákat vagy típust ajánlotok? Nagyon köszönöma válaszokat előre is! :)

2016. szept. 10. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Én egy kalapácsot javasolnék. Az elég szépen el tudja mosni a hátteret...
2016. szept. 26. 13:03
 2/5 A kérdező kommentje:
nézd, én feltettem egy kérdèst, remélve, hogy az olyan degenerált és inkompetens vadbarmok, mint te nem válaszolnak. most pocsékoltál három percet a szánalmas életedből.
2016. szept. 26. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Juj. Szóval. Megnyitsz egy oldalt, beírod, hogy google.com, majd rákeresel az "iphone lencse" kifejezésre.

Egészen pontosan 76.900 találatot kapsz, rögtön az első oldalon 3 cikket, ahol konkrétan ilyeneket tesztelnek. A többi első olalas találat kb. 70 százalékban online webshopkra linkel, ahol meg is tudod venni.

De Te még ehhez is lusta disznó vagy, inkább másokkal végezteted el a két perces melót. És akkor én vagyok az inkompetens vadbarom. Aha. Nincs több kérdésem :-)

2016. szept. 26. 14:51
 4/5 A kérdező kommentje:
egy az, hogy ne kérdőjelezd meg azt, hogy idejöttem, és megkérdeztem, mert abszolút nem muszály válaszolnod... senki nem kért rá, hogy válaszolj, sőtt. látom, megnyugtatja a lelkedet, hogy gyökérségeket válaszolhatsz. innen látszik, hogy ki, merre és mikor. mindegy, nem azért vagyok itt, hogy az életedet kritizáljam. hiába ad ki többezer találatot, ha lehet, hogy pont a lehető legszarabbikat rendelem meg. azért jöttem ide, mert a webshopokban nem képesek normális leírást adni egy termékről.
2016. szept. 26. 17:06
 5/5 A kérdező kommentje:
muszáj* lol
2016. szept. 26. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!