Ha vettem ki egy szolgáltatótól telefont és eladom akkor a garanciát is odaadhatom, vagy az veszik?
Figyelt kérdés
Szóval, hogy ha eladom másnak akkor meghirdethetem úgy, hogy van hozzá garancia? más személy is fel tudja azt használni?2016. szept. 8. 21:16
1/4 anonim válasza:
A garancia a telefonhoz tartozik.
2/4 anonim válasza:
Ha adod hozzá a számlát is vagy legalább egy számlamásolatot vagy garancialevelet. Ha a garancia a szolgáltatóhoz szól és te akciósan vetted mint előfizető akkor sem vagyok biztos benne hogy ő visszaviheti ha gond lenne a telefonnal hanem lehet hogy neked kell odaadnia és te beviszed.
3/4 anonim válasza:
"akkor sem vagyok biztos benne hogy ő visszaviheti "
Amint ír egy meghatalmazást, mindent lehet.
4/4 anonim válasza:
Én XY meghatalmaozom SK-t hogy a #12345678890 azonosítószámú Z típusú mobiltelefon készülék garanciás ügyintézés során teljes körűen eljárjon a nevemben, amennyiben az rám nézve nem jár költséggel.
XY.
Érvényes 2016. 12. 12-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!