Milyen mobiltelefont ajánlotok?
En Iphone manias vagyok most egy 6S-em van mar ket eve, de volt mar Samsungom is, HTC-m is....az Iphone-t kiveve az osszes elromlott, lefagyott, szoval kizart, h megegyszer androidos legyek. Allitolag a Huawei egy jo telefon, mondjuk nem tudom mennyibe kerul, vagy esetleg Samsung, LG (olyanom se volt meg de a kritikak jok).
Ami sztem jo kamera azok a modern Sony telefonok kamerai, sztem veri az Iphone-t es a Samsung-ot is kameraban, kerdes persze hogy melyik modell:-)
Nem értem, hogy 1 tök normális kérdésre mi ez a szánalmasan gyerekes szívózás (#5-ös kivételével), miért nem lehet normális válaszokat adni???!!! Ennyi gy#kér p#rasztot!!!
Amúgy csak célzásul a kínai telefonok tényleg a legjobbak, megbízható minőségi darabok, nagyon szuper ár-érték arányban! Ennyiért Xiaomi Redmi 3 Pro, Vernee Thor, vagy Honor 4C, ezek a legjobbak! :)
Xiaomi Redmi 3 Pro
Nekem ez van a felsoroltak közül, nagyon jó (4000 aku !!!) Az iphonos marhával meg ne törődj. Apuci kis csiba-bája nem tud mást csak interneten keresztül ugatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!