Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iphone-t miért divat szidni?

Az iphone-t miért divat szidni?

Figyelt kérdés

Ügye tegnap mutatták be az Iphone 7-et, rengeteg oldal ír róla cikkeket amit ügye meg is oszt facebokon, és szinte mindegyik alatt csak a szidás megy,hogy "jajj ingyen se kéne"

"ifos"

"ugyanezt tudj a 20ezres androidos telefonom"

és hasonló érdekes kommentek.

Ami érdekes,hogy sok külföldi honlap aki megírta róla a cikket ott alatta valamiért nincs ez a nagy anyázás meg veszekedés...

Ezek még is mire jók?

Vicces,hogy teljesen hozzánemértők okoskodnak, és sokszor olyanokat írnak,hogy jééézusom...

Bár ezeken csak jókat nevetek.

2016. szept. 8. 15:35
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Elsőnek is nem szabad összehasonlítani a 2 kategóriát.

1. Fajta az amikor csak úgy mondja hogy " szar ájfon" meg "szar androjid" de nem is tudja megmondani miért.

Ezzel nem szabad foglalkozni ilyen hülyék mindig voltak.

2. Kategória pedig azok akik értenek hozzá. Bizony bizony. Akiknek nem csak egy szelfiből facebookból és márkából áll egy telefon. Na azok kritizálják az Apple-t. Jogosan-e? Abszolút aki ezt nem vallja be az vagy nem ért hozzá vagy iosFanBoy.

2016. szept. 10. 14:29
 32/47 anonim ***** válasza:
58%
#31 Ezt elmagyaráznád? Mert ifosfanozáson kívül mást nem sikerült írnod neked se
2016. szept. 10. 14:31
 33/47 anonim ***** válasza:

Kedves #32-es!

Ha értelmezési problémákkal küzdesz, az oldal közösségének érdekében légy szíves fordulj orvoshoz ;) Előre is köszönjük!

2016. szept. 10. 15:46
 34/47 anonim ***** válasza:

"Kategória pedig azok akik értenek hozzá. Bizony bizony. Akiknek nem csak egy szelfiből facebookból és márkából áll egy telefon. Na azok kritizálják az Apple-t. Jogosan-e? Abszolút aki ezt nem vallja be az vagy nem ért hozzá vagy iosFanBoy."

Hol a válasz a kérdésemre?

"Akiknek nem csak egy szelfiből facebookból és márkából áll egy telefon"

Ezt magyarázd már meg : ) Gondolom még soha nem volt iPhone a kezedben

2016. szept. 10. 15:58
 35/47 anonim ***** válasza:

Nem a te kérdésedre, hanem a kérdező kérdésére válaszoltam.

És igen volt már elég sok Iphone a kezemben, és képzeld még használtam is!

És ha már ilyen rendesen megkértél el is magyarázom! Szóval vannak olyanok is (sajnos a kisebb része) akik azért "szidják" (kritizálják) az Iphone-t mert tudnak az állításuk mellé érveket/tényeket is mondani. És ezek az emberek értenek az okostelefonokhoz ergo nem csak azokból áll nekik egy mobil mint amit felsoroltam. Érthető? Ha gondolod írok még egy-két regényt és keresek egy könyvkiadót aki kinyomtassa neked! (Persze a postát te állod ugye? :D )

2016. szept. 10. 18:16
 36/47 anonim ***** válasza:
Nah b@s2d meg, az érveid hol vannak? Ezt eddig is értettem...
2016. szept. 10. 18:25
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha te ennyire értesz hozzá egy dolgot mondj már légyszi, hogy miért rossz és miben jobb pl egy droidos telefon.

Légyszi ne a hardvert mond,hogy az iphoneba "csak" 2 magos proci van és stb... mert akkor egy kis SOC, architektúra tanulmányozás nem ártana...

2016. szept. 10. 18:28
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
#37 Figyeld meg, hogy a tárhellyel, meg a zárt rendszerrel fog jönni...
2016. szept. 10. 18:31
 39/47 anonim ***** válasza:
0%
Miért ezek a hiányosságok szerintetek nem is hiányosságok? Zárt rendszer szubjektív kinek pap kinek papné. De a tárhely bővítés? Ennél nagyobb f@s.zs.ágot... Most nézzétek meg! Iphone 7 van 32gb 128gb 256gb.. Azt hozzák fel pozitívumnak hogy végre nincs 16gbos modell... Most akinek 32gb kevés a 128 még felesleges az mi a f.@s.zt sz@.pjon? Senki ne mondja meg nekem hogy ez divat s.zidás... Ez bizony pénzlehúzásnak hívják kéremszépen.. Hül.yét csinál a vasárlóiból! Na jöjjek még valamivel? Ha bocs előbb fel kell dolgozni amit leírtam. Elnézést
2016. szept. 10. 22:22
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

"Iphone 7 van 32gb 128gb 256gb.. Azt hozzák fel pozitívumnak hogy végre nincs 16gbos modell... Most akinek 32gb kevés a 128 még felesleges az mi a f.@s.zt sz@.pjon?"

Már hogy lenne a 32 kevés? Hülye vagy fiam...

Igen, írjál még valamit, mert ezeket már én is írtam, szóval semmi újat nem írtál. Pedig jó lenne, nagyon kíváncsi vagyok... Aki meg ezek miatt vesz egy instabilabb rendszerű, kevesebb élettartamú telefont, az így járt, hülyék mindig is lesznek...

2016. szept. 10. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!