Mi a véleményetek az új iPhone-ról (7)?
Jack elhagyását sajnálom (átalakító használatát elég rossz alternatívának tartom), alacsony fogyasztású magok megjelenésének örülök, ahogy fejlesztett kamerának is, kíváncsian várom, rossz fényviszonyok között hogy fog teljesíteni.
A piano black modell pedig szerintem kifejezetten jól néz ki, kár, hogy csak 128-as és 256-os kiadás van belőle - apropó, minimális tárhely 32 GB-re növelése már régóta időszerű volt.
vessük össze az iphone 6s-el.
Iphone 7nek:
-Jobb teljesítménye (tyű, minden picit gyorsabb lesz..)
-Jobb a kamerája (erre még kiváncsi leszek, hogy mennyivel, mert az 1.8as rekeszérték ebben az árkategoriában nem a legjobb)
-Vízálló (ip67...ez azért gáz, min. ip68nak kellene lennie)
-Fényesebb a kijelzője (ettől se estem hasra)
-Nincs jack. (De van átalakító!)
-32 gb-os tárhely is van (ez pozitívum, mert ez elég szokott lenni)
-Nyomássérzékeny home gomb (Ez oké, mert a gombokkal léphetnek fel problémák, hosszas használat után.)
Sztereo hangszorók (ez jó dolog)
Bazi drága a 128gb-os meg horrror, a 256gb-s meg insane nighmare price.
Összeségében semmi olyat nem hozott az új iphone amiért megérné lecserélni az iphone 6s-t.
Jobbat vártam, de így is lesz több millió ember aki gondolkodás nélkül megfogja venni, mert hát ez az ÚJ Iphone...
Ha iOS10-el jön akkor az bazi nagy elqúrás!
Benne voltam a beta tesztben, hihetetlen mennyi hülyeséget pakoltak bele, már nem is iphoneként müködik, hasonlit a widgetes xarszungokra.
Nagy forradalmat már nem lehet csinálni okostelefonok terén. Gyorsabbak és szebbek évről évre frissített rendszerrel. Ezt hozza és ennyi.
Látszik hogy próbáltak olyan apró funkciókat kitalálni és beletenni amiket a riválisok nem tudnak de ezeknek nem sok hasznát látom és ez nem fejlődés hanem csak dolgok amikről tudnak a rajongók beszélni.
Jobs-sal kihalt a fantázia a cégből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!