Milyen telefont vegyek?
LG G3S-em van. Imádom de sajnos már rosszalkodik a billentyűje. Alapvetően más problémája nincsen csak magától tellik a memoria._. Semmit nem töltök le és a Clean Master 1hónapja 49% foglalt tárhelyet írt, ma már 52% és semmit nem töltöttem le.
Tehát szeretnék telefont váltani. Kérlek érveljetek mellette hogy az a telefon amire ti gondoltok az épp miért is jó. Iphone is szóba jöhet bár még sosem volt Iphone-om nem nagyon epekedek érte de mivel mondtam még nem volt így nem is tudok róla véleményt mondani.
Legyen rajta min. 16GB tárhely.
Ár mind1, de írjátok meg hogy a ti telefontok mennyibe került!
Mennyire mindegy az ár?
Ha mindegy, akkor nyilván valami csúcskészüléket, mondjuk iPhone 7, már úgyis csak egy hónapot kell rá várni.
Én másfél éve vettem az első okostelóm, Huawei Ascend P7, anno 88 ezerbe került 2 év garival a Turbadonál. Szép kijelző, jó kamera, közepesen erős hardver. Azóta is napi rendszerességgel használom több órán keresztül, most is épp arról írok, és nem lassul, ugyanolyan gyors, mint újkorában!
Viszont ez már kifutó típus, kevés helyen kapható, de ott is kissé túlárazva, célzásul viszont a Huawei nagyon jó, például P9 Lite, P8, vagy G8, viszont ha most vennék telefont, összesített specifikációi és nagyon jó ár-érték aránya miatt szerintem egy Sony Xperia M5 lenne a befutó, emellett még az LG G4, G5, és a Motorola Moto X Style is nagyon jó választás lenne, ez persze csak 1 kategória, a középkategória és felsőkategória határa, 70-130 ezer Ft között, ami így önmagában is elég széles skála, nem ártana azért tudni, hogy úgy mégis milyen kategóriában és árban gondolkozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!