Miért nem jó a wifi?
Figyelt kérdés
Van egy telefonom és az itthoni wifit nem tudja fogni, van hogy jó pár percre de aztán ennyi, azt hittem a telefonnal van a baj ki kapcsoltam, újra indítottam de semmi. Aztán vissza állítottam a gyári beállításokat a hálózati beállításokat de úgy sem. Máshol (barátomnál,üzletekbe) jó a wifi, kapcsolódik és teljesen jól működik. Dlink Dir600 routerem van. Valaki tudna még valami megoldást ?2016. szept. 5. 20:38
1/8 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá teszem hogy Samsung galaxy express , iphone 5s (másik telefonok) itt működnek a wifinkel. És általában amikor valaki átjön akkor is jó más embernek.
2016. szept. 5. 20:41
3/8 A kérdező kommentje:
Leírnád azt hogyan kell ? :)
2016. szept. 5. 21:02
4/8 anonim válasza:
Wi-Fi-hálózat hozzáadása
Nyissa meg az eszköz Beállítások alkalmazását Beállítások.
Koppintson a Wi-Fi lehetőségre.
Győződjön meg róla, hogy a fenti kapcsoló Be állásban van.
Koppintson a lista alján lévő Hálózat hozzáadása gombra.
Tipp: Android 5.0 és 6.0 rendszerű eszközökön először koppintson a Továbbiak Továbbiak gombra.
Ha szükséges, adja meg a hálózat nevét (SSID azonosítóját) és a biztonsági információkat.
Koppintson a Mentés gombra.
5/8 A kérdező kommentje:
Hibás jelszót ír ki, pedig jó a jelszó többször megpróbáltam .
2016. szept. 5. 23:47
6/8 A kérdező kommentje:
Régi jelszót írtam be ... xd viszont sikerült de így sem jó, csatlakozik de nincs net..
2016. szept. 5. 23:49
8/8 A kérdező kommentje:
Igen az megvolt, utánna kb fél óráig jó volt aztán megint nem. Azt írja ki, hogy nincs internet elérés, és a wifi mellett van egy felkiálltó jel.
2016. szept. 6. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!